Nye kokkekniver i sving på kjøkkenet

Som dere sikkert har skjønt så er jeg utrolig glad i å lage mat. Noe av det viktigste for en ultimat matlagingshygge er et funksjonelt kjøkken og riktig verktøy. Det arbeidsredskapet jeg ikke klarer meg uten er en kokkekniv. Derfor har gode kniver vært det redskapet som ikke møter kompromiss når det investeres i nytt til på småbruket. Og nå har jeg blitt introdusert til Øyo sine kokkekniver og de flyttet rett inn i mitt kjøkken!

Øyo er en familiebedrift som har produsert verktøy, kniver, kjøkkenutstyr og andre gaveartikler i over 130 år. Dette er et Norsk tradisjonsselskap med og lang erfaring. Nå er det 5. generasjon med Karianne og Katrine i spissen som stolt viser frem de nye kvalitet produktene selskapet lanserer. Jeg blir selv stolt av å jobbe med et så tradisjonsrikt og flott varemerke og bedrift.

Men det er mer som skal til for å komme gjennom mitt nåløye selv om hjertet allerede banker for varemerket. Etter å ha brukt knivene hjemme og på hytta kan jeg virkelig anbefale alle produkter Øyo leverer. Dette er god håndverk som ligger bak og flott kvalitet. Alle detaljer er gjennomtenkt fra materiale til ergonomi og jeg er solgt! Så nå tar mine Japanske kniver en velfortjent ferie mens jeg koser meg med Øyo i sving på kjøkkenet til jul.

Den nye kokkekniv serien til Øyo heter Triangel. Knivene blir levert i en innovativ, praktisk og vakker slire av filt med innebyggede magneter som beskytter knivbladet. Som kjent skal man ta godt vare på en skikkelig kokkekniv. Den skal ikke vaskes i maskin og knivbladet har det aller best utenfor en skuff med masse annet utstyr som kan skade knivbladet. Mange bruker veggmagnet i dag som en løsning.  Jeg syns det var en ny og superkul løsning med sliren som fungerer som magnet, da kan kniven henges opp på veggen i en helt egen beskyttelse. Imponerende og kult design! Det er sikkert noen av dere som tenker at det ikke er praktisk i forhold til fukt og liknende etter vask, men kniven bør tørkes godt med et kjøkkenhåndkle etter vask uansett.

Knivhåndtaket er laget av oljet eik og er triangelformet så den sitter spesielt godt i hånden ved bruk. Og knivstålet holder seg skarpt lenge og er enkelt å slipe når det trengs.

Jeg er imponert over det rene, vakre og naturnære designet til Mats Solberg. Dette er julegaven som passer perfekt til matentusiasten og siden jeg har mange av dem i vennegjengen og familien blir det endel avlange pakker unner juletreet i år (håper ikke de leser blogge så lang ned på siden ;))

Ps. det er ikke kun kokkekniver i den nye lanseringe til Øyo, de har også et aldeles fantastisk biffbestikk. Jeg stylet en litt røff og koselig middagssetting til 2, se bildene under.

En arbeidsdag på jobb er enda bedre når jeg er omringet av et kreativt felleskap og gode bloggvenner. Vi laget en film for Øyo sammen med filmprodusentene fra M51 på showroomet til Sigdalkjøkken i Lørenskog. Tusen takk for en koselig dag på jobb Annine, Franciska og Marianne <3. Se filmen fra vår arbeidsdag sammen HER.

Nå tar jeg turen inn på kjøkkenet, her skal det lages middag og gjett type kniver som gjør jobben ;)….

Klem Annette

2 Comments

  1. Lekre kniver! Og Lekre bilder 🙂

    1. Tusen takk Mette =) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *