Søndagsfrokost

Da var det en stund siden jeg blogget sist. Uken som var ble en av de mest hektiske i mitt liv så da måtte jeg nedprioritere bloggen i noen dager. Egentlig hadde jeg ryddet ut og stengt studio for sesongen men det dukket opp et spennende oppdrag så da ble det full rulle på gården igjen.  Men det tapte på bloggen låver jeg å ta igjen fremover, på onsdag setter jeg meg på flyet til Marrakech og skal dele innlegg både her og på Instagram fra turen.

Men før jeg pakker kofferten og fotobaggen trenger jeg en liten pust i bakken. Siden det er søndag blir det en langsom start på dagen med frokost i sengen.

Tootsie elsker ”slow mornings” med sengekos. Hun sover i armkroken min om natten og blir alltid like frustrert når jeg tusler opp klokken 6 om morgenen. Da pleier hun å bli liggende og sover til nærmere 8-9 før hun tasser ut. Så når jeg dukket opp med frokostbrettet for å nyte formiddagen i sengen så virket hun tydelig fornøyd.

Det var utrolig deilig å krype inn under den varme dynen i stedet for å vrenge av seg nattkjolen å hoppe i dusjen.

Fra soveromsvinduet er det nydelig utsikt over jorder og andre gårder i bygda. Både Tootsie og jeg nyter den vakre utsikten, det er et nydelig vinterlandskap og i dag er vi heldige med minusgrader og sol. Med vinter og kaldt ute er det ekstra godt å sitte i den varme sengen med frokost på fanget!

På snakk om nattkjole, jeg elsker min nye nattkjole fra 120% Lino! Etter at den kom i hus har jeg sovet i den hver natt og i dag skal jeg gå i den hele dagen. Butikken Mina Milanda på Frogner som er verdt et besøk selger dette fantastiske plagget, besøk nettsiden deres her.

Så nå nyter jeg, selv om jeg må jobbe i dag så føles det som fri når jeg kan sitte i sengen med Tootsie i armkroken og en god film på TV-en. Jeg lader opp til Marrakech turen med den franske filmen om YSL. Hans andre hjemby var jo nettopp Marrakech og jeg gleder meg til å besøke den nyåpnede utstillingen i huset han bodde.

Med nytraktet kaffe i koppen og mac-en på fanget koser jeg meg med en aldeles herlig start på søndagen. Noen dager håper man aldri skal ta slutt……. Ønsker deg en fin fin adventsøndag!

Klem Annette & Tootsie

4 Comments

  1. Trine Uhre Iversen

    Dette var utrolig fine bilder ❤️

    1. Tuuuusen takk Trine <3

  2. Wow mer utsläppt hår!!

    1. Yes Sandra 😉 skal bli! <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *