Drømmebil og forhandler

Yes, der sa jeg det…. på en måte har jeg blitt litt bilgal. Siden jeg fikk lappen i mai har jeg virkelig kost meg som sjåfør og med det kom også interessen for bil snikende ille fort!

Men allerede før jeg fikk lappen syntes jeg Gelænderwagen av Mercedes Menz var en rå kul bil. Jeg tror faktisk jeg ved flere anledninger har sagt at det er min drømmebil. Men jeg er veldig tilfreds med Land Roveren jeg kjører i dag, den er helt fantastisk. Nå var det på tide å la bilen min få en real oppgradering med servise, nye dekk, lakkering av felger og sliping og lakkering av rails m.m på ”safari” ekstrautstyret. Da blir den strøken igjen og det gleder jeg meg til.

Det var ingen lett sak å finne riktig service sted og forhandler. Jeg har vært innom flere forhandlere i perioden jeg har hatt bilen og opplever varierende og dårlig service. Helt til jeg stakk innom Prestmarken Bil for et par uker siden på min vei hjem ifra jobb på Hadeland Glassverk. Der var det en kul, servise innstilt og proff holdning. Etter et par mailer bestemte jeg meg for at dette er stedet som skal fikse min bil fremover.

Så Edvard og jeg tok en fredagstur opp til Prestmarken for å levere inn bilen for et par uker.

Mens vi ventet tittet vi litt rundt på den gromme bilparken. Kanskje dette hadde vært noe til din kjære til jul he,he 😉

Etter en stund var alt klart. Vi tuslet ut av butikken for å hoppe inn i lånebilen jeg skal kjøre et par uker. Jeg skal jo ut å reise i mellomtiden også så da tenkte jeg at det var perfekt timing å ha låne bil mens min bil var på service. Men når lånebilen kom var jeg nære på å avbestille turen til Marrakech. De hadde fått med seg at min favorittbil var Mercedes Gelænderwagen og denne bilen hadde de fikset meg som lånebil i perioden. Snakk om fantastisk service og holdning! Det var utrolig hyggelig av dem å fikse dette for meg!

Jeg har nå kost meg i 5 dager på veien og på gården med denne fantastiske bilen. Den er virkelig kul!

Det ble ikke avbestilling av tur siden det venter mye jobb i Marrakech. Og når jeg kommer hjem er min Discovery pimpet opp så da kan jeg glede meg til det.

Nå er baggen pakket og i morgen kveld sitter jeg i min andre hjemby Marrakech og koser meg på en liten Riad i Medinaen.

Jeg vill takke Prestmarken Bil for en fantastisk god opplevelse! Jeg håper at dere som leser dette innlegget legger dette stedet i minnet til neste gang du skal kjøpe, selge eller trenger noe som har med bil å gjøre.

God kveld fra en nybakt bilgal!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *