Tilbake i Marrakech

Endelig har tiden kommet og på onsdag hoppet jeg på flyet til min yndlingsby Marrakech. Det er et helt år siden jeg var her sist med Elisabeth og jeg har virkelig savnet stedet.

Denne gangen reiser jeg med min buddy Richard som skal oppleve byen for første gang. Richard og jeg jobber sammen så det er ingen ferietur, det er noen hektiske arbeidsdager som er planlagt.

Det var utrolig godt å være tilbake igjen i kontrastenes by som er så fargerik og kreativ. Det er et litt annet tempo her enn hjemme i skogen på småbruket. Byen inspirerer meg på en annen måte og det trenger jeg etter en lang periode i Norge.

Her er alt litt fritt vilt, med masse finurlige og kreative løsninger. Bare sjekk ut interiøret i denne Fiaten, herlig kitsch ala Marrakech ;). Drosjeturen ble ikke kjedelig med dette interiøret som ga oss en god latter!

Vi er her for å fotografere 3 riader men også for å besøke fabrikker utenfor byen for fremtidig produksjon. De første dagene bor vi på den sjarmerende Riaden Joya som ligger midt i smørøyet i den gamle medianen. Det er et nydelig lite hotell med 7 rom. Igår tok jeg masse bilder av det vakre stedet som skal på tykk i Norge snart.

Men innimellom jobb og avslapping på hotellet må Richard oppleve denne byen fra alle sider. Vi har trasket rundt i medinaen og tatt masse biler

I dag har vi fri så da ble det en bytur i går kveld og SPA dag i dag. Utelivet i Marrakech er skikkelig bra. Det er veldig sjeldent jeg går ut i Oslo men her liker jeg utestedene og atmosfæren. 

Etter noen hektiske dager var det godt å roe den helt ned. Spa behandlingen var magisk, jeg trengte virkelig en massasje.

Jeg har tuslet rundt i denne herlige linkjolen fra 120% Lino i hele kveld, den er et must å ha med i kofferten når jeg reiser til varmere strøk. Vi er jo så heldige med været denne uken, det er 20 grader i skyggen og sol!

Så nå sitter jeg på raidens takterrasse i solnedgangen og koser meg med vin og blogger.

I morgen er det planlagt fotoshoot på den fantastiske Riaden Dyor, gleder meg til å dele mer fra turen om et par dager!

God kveld fra Marrakech,

klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *