Stue med parkett til begjær

Etter flere år i Marrakech har byens rustrøde farge grodd på meg. Fargen er også en trendy interiørfarge hjemme. Jeg lot meg inspirere av fargen fra min tidligere hjemby og stylet en stue med grått og rustrødt som utgangspunkt.

Det kan være en utfordring å finne valører og materialer som passer til fargen. Jeg ble veldig tilfreds med valget av grått mot den varme terrakotta tonen, dette skapte en rolig men tydelig kontrast.

Denne gangen var det veggfargen som avgjorde de andre material og interiørvalgene. Det vakre 1 stavs parkett gulvet Eik Tiller fra Right Price Tiles var en perfekt match til stemningen jeg ønsket å skape i dette rommet.

Stuen er innredet i en stram stil med vintage preg. Selv om interiøret er minimalistisk fremstår rommet varmt med farge og material valgene. Dette er en sofistikert stil som passer både for han og henne.

Jeg har lyst å fremheve gulvet i dette innlegget, jeg er virkelig imponert over kvaliteten på de flotte parkettgulvene hos Right Price Tiles. For å se flere andre parkettgulv klikk på linken her. Prisen og kvaliteten er gjennomgående bra på hele utvalget hos kjeden!

Jeg har i flere prosjekter i det siste brukt både laminat og parkett gulv fra kjeden og alle kunder har vært storfornøyde!

Interiøret i bildene er fra interiørbutikken Lykkelig på Haver og kunsten på veggen fra auksjon.

Jeg håper at du ble inspirert av dette innlegget til å vurdere et nytt og moderne farge og materialvalg!

Jeg har min siste dag i Marrakech i dag før jeg vender snuten mot Stidges og det vakre stedet i Spania til min gode venninne Elisabeth, Villa Rosa here I come!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *