Jobb på Ryad Dyor

Tiden flyr og nå er noen hektiske arbeidsdager i Marrakech over for denne gang. Igår reiste jeg til Barcelona for å besøke min gode venninne Elisabeth. Vi skal pynte huset hennes til jul så jeg blir i Spania 5 dager før jeg reiser hjem til Norge og julefeiringen hjemme. Men før jeg deler det som foregår i Sitges tenkte jeg å vise hva jeg har jobbet med i Marrakech.

Det har vært en hektisk uke, hele 3 riadhoteller skulle fotograferes og oppleves. Dag 3 sjekket Richard som jeg jobbe mer og jeg inn på Ryad Dyor. Denne fantastiske riaden har lenge stått på min liste som et sted jeg har lyst å besøke. Denne gangen fikk jeg muligheten til å bo og jobbe her.

Riaden er aldeles nydelig innredet og atmosfæren er topp. Eieren av Ryad Dyor driver flere steder, i tillegg til Marrakech riaden har han hus for utleie og interiørbutikker på Ibiza og Bali. Jeg planlegger allerede å besøke de andre stedene og gleder meg til å se mer av det fantastiske interiøret eieren og designeren Alberto Cortes har skapt.

Vi koste oss virkelig på dette stedet. Både Richard og jeg jobbet rundt på eiendommen med hvert vårt kamera for å dekke mest mulig. Vi jobber ofte fra tidlig morgen til solnedgang, lyset forandrer seg i løpet av hele dagen og det er viktig å få tatt bildene i optimale lysforhold.

Dagen før fotograferingen var vi i full planleggingsmodus, da var agendaen å kartlegge lysforholdene på stedet. Da har vi en klar plan til fotodagen og da blir resultatet best mulig.

Etter en lang fotodag er det deilig å ta en pust i bakken. Man blir litt kokt etter slike produksjoner siden konsentrasjonen er på maks hele dagen. Etter at vi var ferdige på jobb tok vi en liten tur ut. Det var ingen klar plan denne ettermiddagen, det var bare deilig å gå en tur i gatene av den gamle medianen.

Det er kaotisk men en herlig atmosfære i gamlebyen av Marrakech. Kanskje ikke akkurat noe som byr på avslapping men kjedelig er det aldri å vandre langs de hektiske gatene i byen.

Etter en tur ute er det godt å komme tilbake til den stille oasen innenfor veggene på riaden.

Jeg vill virkelig anbefale Ryad Dyor for deg som skal reise til Marrakech. Dette er et hotell jeg ønsker å komme tilbake til.

Ha en fin fin helg!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *