Førjulskos i Spania

Da var eventyret i Marrakech over for denne gang. Jeg hoppet på flyet forrige onsdag til Barcelona for å besøke min gode venninne Elisabeth og hennes man Jens i Sitges. Det var utrolig koselig å bli invitert til å tilbringe noen førjulsdager med dem.

Vi koste oss med julepynting av deres vakre eiendom Gran Villa Rosa. Her fikk jeg skikkelig tilgang på julestemning selv om vi var i Spania med sol og sommerlige temperaturer.

Det er ikke lett å finne julepynt i vår stil på blomsterforretningene her i landet. Så vi bestemte oss for å ta en skogstur for å se om kunne finne det vi trengte i skogen.

Og det gjorde vi! Elisabeth og jeg hang i trær og raidet busker, her var det så mye naturlige flotte planter som vi bare måtte ha med oss tilbake til slottet.

Elisabeth og jeg lo så vi grein mens buskene ble ribbet og bilen fylte seg opp. Denne skogsturen kommer jeg aldri til å glemme.

Vel hjemme på slottet rigget vi til en skikkelig juledekor workshop med gløgg i koppen og julemusikk som fylte i hele kasitaen.

Neste dag skulle alle dekorasjoner som vi laget plasseres i huset og juletreet pyntes.

Resultatet ble aldeles nydelig og jeg tok masse bilder, dette måtte bare dokumenteres!

På min Instagram ”highlights” finner du også en film fra stemningen som var i huset etter at all pynten var på plass og vi var klare for kveldens julehygge.

Nå er jeg tilbake på småbruket i Vestby og klar for julefeiring hjemme. Mamma kommer lillejulaften, i år blir det oss 2 og Tootsie som skal feire julaften sammen. Det gleder jeg meg til!

Men før vi ringer julen inn her på gården så ser jeg tilbake på noen herlige og energigivende dager i godevennerslag i Spania. Tusen takk Elisabeth og Jens for en herlig tid sammen, jeg er så utrolig glad i dere <3! God Jul!

Stor klem

Annette

2 Comments

  1. For en herlig tur på kviste raid hehe også så flott det ble ferdig pyntet 🙂 Gode venner er gull verdt 🙂

    1. Vi koste oss glugg og ja, god venner er gull! =) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *