Januarsalg hos Right Price Tiles

Da er januarsalgene igang for fullt i de fleste butikker over hele landet. De siste 2 årene har jeg jobbet med Right Price Tiles og skaper interiørispirasjons bilder for dem i mitt studio på småbruket. Når jeg kom over januarsalget fliskjeden har nå så måtte jeg skrive om det. Det er sjelden man får så flotte materialer til en slik pris!

Dette badet stylet og fotograferte jeg i høst med den vakre hvite veggflisen Blanco Brillo. Les mer om badet her. Denne flisen får du nå til 29.90,- per m2 som er en utrolig god pris på en kvalitetsflis. På bildene unner ser du flisen i baderomsmiljøet vi skapte i studio.

Som neste gode tilbud jeg har lyst å fremheve er den flotte grå flisen som gir et røft og moderne betong utrykk. I studio stylet jeg et bad med tema Urban grå, les mer om badet her. Flisen med betong look som de har på salg heter Compakt Marengo for 89,90,- per m2. Her ser du noen utvalgte bilder som ble produsert i studio i fjor vår med tøff grå betong flis som base for et urbant og industriellt utrykk.

Det siste tilbudet jeg har lyst å dele er et aldeles nydelig 1-stavs parkettgulv. Dette gulvet har jeg lyst på selv. Den dype litt varme og grå skiftende fargen er helt nydelig og kvaliteten er topp. Jeg la dette gulvet i studio når vi stylet interiørinspirasjon til et lesehjørne, les mer om stylingen her. Dette gulvet heter Eik Drift 1-st M-loc og prisen er fantastisk, kun 439,90,- per m2.

Her er linken til januartilbudsmagasinet hos Right Price Tiles.

Håper du ble inspirert til å ta turen innom Right Price Tiles. Hvis du skal pusse opp er dette stedet å besøke. Butikkene finner du her.

Ønsker deg en herlig avslutting på første arbeidsuken i 2018!

=)

Annette

4 Comments

 1. Mye lekkert! Hvor er den lekre stein vasken i fra?

  1. Ja ikke sant =)! Vasken er fra den kule gårdsbutikken Lykkelig På Haver i Drøbak =) Annette

 2. Utrolig stilige bilder.. 😉 her var det mye snadder..

  mvh
  Ronny
  http://www.LEDonline.no

  1. Så hyggelig at du likte det Ronny =)! Masse inspirasjon til oppussingsprosjekter i 2018! hilsen Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *