Vinterhelg på småbruket

Søndagen er her og for meg føles det mer som fredag. Denne helge har gått med til jobbing. Nå er jeg i full gang med møbleringsplanen til de nye rorbuene som skal bygges på Solsiden Brygge i Lofoten. I tillegg til rorbuer skal de oppgradere endel leiligheter på anlegget som skal stå klare til våren. Da velger jeg å ta en helt piano weekend med Tootsie og hjemmekontor på småbruket.

Nå er møbleringsplanen snart klar og da tar jeg helgen selv om den ligger 2 dager bak de fleste andre. Ute er det magisk vakker vinter, det er ikke ofte det er så idyllisk hvitt landskap. I det siste har jeg slitt med bar mark og mye is på veien så snøen som kom i forrige uke var etterlengtet.

Tootsie elsker vinterføret og ble helt vill når vi kom oss ut.

Jeg kunne ha spent på meg langrennsski men for Tootsies sin del som ikke er så veldig trent ennå som skifølge var det bedre å gå. Så vi koste oss med en lang herlig tur til fots i vårt vakre nabolag.

Vel tilbake på gården lekte vi litt med ball kasting og da kom jeg på den helt geniale ideen. Der står badekaret og roper etter meg. Selvfølgelig skal jeg ta et søndagsbad ute i det fri!

Jeg har montert varmt vann ute i kran på husveggen så det er bare å fylle på med deilig temperert vann. Og i dag unner jeg meg mitt favoritt badesalt som dufter himmelsk av Eukalyptus og Rosmarin fra Botanika. Dette badesaltet er ikke å få tak i Norge men håper virkelig det kommer på markedet snart!

Det er ikke bare saltet i vannet som gjør at badeopplevelsen blir ultimat. Dette er jo min fredag tross alt så nå blir det et par glass Champagne også.

Jeg syns det er deilig å kose meg nå som arbeidshelgen er i boks, da nyter jeg aller helst et par glass bobler om jeg kan velge.

Og hva er nå bedre enn å ta det ute i det fri med snøen som naturens egen Champagne kjøler?!

Da er det bare å konstatere at livet er herlig. Det var godt å unne seg noe spesielt etter den tøffe perioden jeg har vært igjennom de siste ukene. Nå senker jeg skuldrene og nyter det varme deilige SPA badet i det fri på gården, mens Tootsie løper rundt og leker med tennis ballen sin.

Kanskje lille Chappy titter ned på oss fra hundehimmelen også…..

For en fullkommen helg med en perfekt avslutting. Jeg gir kjærlighet til livet, etter hver nedtur venter en opptur!

Ønsker deg en nydelig søndag,

Klem

Annette

4 Comments

 1. Åhhh guri så digg! Jeg så instastorien din og tenkte, fyrer hun opp bål og varmer opp? hahahaha 🙂 Du vet å kose deg, det er bra 🙂
  God “helg” til deg 🙂

  1. Dette er bare det beste av det beste Mette, det blir ikke bedre ennet utebad

 2. Så himmelsk deilig avslutning på en jobbe helg, det har du virkelig fortjent ❤️ Gleder meg til å se mer av innrednings prosjektet ditt, følger solsiden brygge på Instagram og det er virkelig et sted som står på besøkslista 🙂 Så utrolig flott sted, både ute og inne og helt sikkert menneskene der også 🙂 Ønsker deg en fin helg ❤️

  1. Hei Anita =) Ja badet sist helg var så deilig at det blir det igjen denne helgen! Jeg gleder meg til å dele mer fra Solsiden Brygge på bloggen fremover. Skal ned i mars for å følge opp prosessen. Jeg håper du tar turen opp, det er en opplevelse for livet!
   Ha en aldeles herlig helg <3 Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *