Grønn interiørtrend

Denne uken er det interiør messen Oslo design fair på Lillestrøm som jeg besøkte på onsdag. Det var helt tydelige tendenser å se på flere av standene og en sterk trend er det tropiske grønne.

Grønne planter er tilbake for fullt og vi inviterer dem inn i flere rom i våre hjem. De passer til det meste og på messen var de flere som viste en dus pastellpalett rundt det tropiske innslagene.

I samarbeid med Right Price Tiles var det nettopp denne tendensen vi snappet opp når vi skulle fotografere parkett og flis i fjor sommer. 

Jeg har flere favoritt materialer i kolleksjonen hos fliskjeden men disse 2 materialene er på min 5 på topp liste! Den vakre 1-stavs parketten Vestby en vakker lys parkett i veldig god kvalitet, se produkt beskrivelse og pris her.

Og så den vakre grønne glaserte flisen Devon Olive, denne brenner jeg etter å bruke på gården ett eller annet sted snart. For pris på denne klikk her.

Flis var tidligere kun brukt i bad og kjøkken. Nå ser man at det er trendy å flislegge andre rom også. I en spisestue som ligger i samme rom som kjøkkenet passer det ypperlig å flislegge veggen med de samme flisene som er brukt over kjøkkenbenken. Det gir rommet en ren og litt industriell følelse i nøytrale farger, men her som det er brukt en grønn flis fremheves den tropiske følelsen i rommet.

Grønt er en farge som passer i kombinasjon med det meste. Jeg valgte å style denne settingen med naturmaterialer og sorte som en liten kontrast til den myke naturen. Interiøret er fra den flotte butikken Lykkelig På Haver.

Nå som vi nærmer oss vår og naturen snart er grønn igjen er det like vakkert å dekorere med bregner fra naturen i vaser som større potteplanter i krukker. La det gjerne bugne og husk at flere ulike grønn-nyanser passer godt sammen også.

Hvis du vill ta en titt bak i kulissene når vi rigget i studio til denne fotograferingen klikk her.

Sitter du å planlegger vårens oppussing så vill jeg oppfordre deg til å ta en tur innom Right Price Tiles før du spikrer ditt endelige materialvalg. De har så mange fine varer i toppkvalitet. Jeg har selv vært med på messebesøk og valgt ut disse flisene fra en av de beste fabrikkene i Europa. Og hva er vel bedre enn å spare penger, oppussing er dyrt nok som det er. Right Price Tiles har desidert de beste prisene i markedet!

Jeg sitter her en lørdag og lurer på om ikke et tropisk bad blir det neste her på gården . Det virker hvertfall som Tootsie er helt enig i at det er et godt valg ;)!

Ha en fin fin helg!

Klem Annette

2 Comments

  1. Lekre bilder 🙂
    Grønt er veldig skjønt og det siste med lille hunden din, smellsøtt 🙂

    1. Hei =) Takk for koselig feedback! Tootsie er alltid med i studio og sjarmerer alle i senk =) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *