Fotodag hos Marna

En kjempe inspirerende og hyggelig arbeidsdag er lagt bak meg. Nå sitter jeg å velger ut bildene som skal videre i redigering. Noe av det beste med jobben min er de gode samarbeidene med kunder og andre medbloggere. Denne gang var det Right Price Tiles som var oppdragsgiveren og fotograferingen tok sted i det nyoppussede huset til Marna og Ørjan.

Det er gøy å få et så prestisjefylt oppdrag for en så stor kunde. Denne gangen skal flere rom i huset dokumenteres. Det blir gøy å ta bilder av det vakre interiøret Marna og Ørjan har skapt i sitt nye hjem. De har vært utrolig flinke, interiøret er virkelig trendy, hjemmekoselig og vakkert.

Marna er en herlig person, hennes gode humør fyller hele rommet. Etter en dag med henne på jobb kommer jeg hjem med masse energi og gode minner. Det å jobbe sammen som influencers for en kunde er givende. Det blir fort til at vi jobber mye alene med innlegg og oppdrag. Da et det så hyggelig å være kreative i team samtidig som vi skape innehold til våre kanaler. Besøk bloggen til Marna her.

Bildene vi skaper skal være lekkert stylet og hver minste lille detalj er planlagt i forhold til vinkel. Før et bilde blir tatt studerer vi stemnings kollasjene som Christopher har laget for dagens fotoshoot for å gjenskape stemningen i bildene vi tar.

Men som alltid når et perfekt bilde blir produsert er det total kaos bak i kulissene…..

Det er veldig gøy å fotografere Marna, hun er så fotogen og proff foran kamera. Jeg gelder meg til å sitte i redigering med sluttresultatet i morgen for dette blir virkelig en kul bildeserie.

Etter en lang dag med pakking, bæring, styling, foto og full konsentrasjon er det deilig med en pust i bakken. Christopher og jeg var så heldige å bli invitert på sushi før vi pakket sammen for dagen. Mer perfekt avslutting på en hektisk og kreativ dag blir det ikke!

Tusen takk Christopher, Marna og Ørjan for en herlig og kreativ dag på jobb, setter stor pris på vårt samarbeid!

Jeg gleder meg masse til å dele det ferdige resultatet, om kort tid publiserer jeg bildeseriene med masse interiør inspirasjon på bloggen ;).

Ønsker deg en fantastisk onsdagskveld!

Klem

Annette

1 Comment

  1. Så hyggelig 🙂 Fin gjeng! Gleder meg til å se ferdig produserte bilder.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *