Om kjærlighet

I det siste har jeg hatt behov for å være endel for meg selv. Tiden etter nyttår og etter jeg mistet min lille Chappy har vært tung.

Så i dag tok jeg en liten ”timeout” fra alle plikter og sørget for litt påfyll av inspirasjon fra bøker og andre blogger. Tootsie og jeg har kost oss i studio hele dagen, det er et herlig avslappende sted å henge når det ikke er fotoproduksjoner i lokalene.

En dag som dette gir energi men så kommer også mange tanker snikende. Grunnen til at jeg valgte å skrivet et følelsesladet innlegg var bloggen til Lene Alexandra, hennes refleksjoner traff meg på mange punkt. Jeg setter selv stor pris på at andre deler personlige og private erfaringer og tanker. Da må jeg tørre å skrive det selv også. Les innlegget hennes her.

Det nærmer seg et år som separert, det betyr at skilsmissen er et faktum om kort tid. Jeg beveger meg inn i en ny hverdag. Separasjonen har vært en lang periode men også en periode jeg har brukt til å bli hel og komme tilbake til meg selv.

Det er en grunn til at denne perioden varer i et år! Tid til ettertanke, refleksjon og omstilling er viktig. Jeg har tatt separsjonsperioden seriøst! Det siste året har jeg ønsket å være mye for meg selv og sammen med mine nærmeste. Først og fremst har fokuset vært å takle hverdagene og min varierende og krevende jobb parallelt med de private utfordringene. Det har ikke vært lett men jeg elsker jobben min og derfor forsvant jeg kanskje litt inn i en arbeidsboble.

Men etter å ha kjempet meg gjennom de siste månedene føler jeg meg klar, nå er jeg virkelig hel. Når jeg har fri sitter jeg ofte og tenker på utfordringene de siste året men ser at det er masse positivt også. Mitt forhold til familien er nærmere og bedre enn noen gang. Tiden jeg har fått sammen med dem hadde ikke blitt prioritert på samme måte hadde jeg vært i et forhold.

Men det er ikke før man er i en vanskelig situasjon at mann ser hvordan alt egentlig er stelt rundt en. Jeg har fått like mye om ikke mer kjærlighet tilbake den siste tiden som den jeg mistet. Kjærligheten til mine venner er så sterk og støtten har vært enorm. Jeg har virkelig verdens beste venner! De betyr så utrolig mye for meg.

Men så er det noe med den kjærligheten da….. det tomrommet ingen kan fylle uansett hvor gode venner, nær familie eller gode arbeidskollegaer man blir omringet av. Den ene spesielle, den man deler alt med og som er ens aller beste venn. Det er selvfølgelig noe jeg ønsker å møte i en fremtid, men etter et realt mageplask har man blitt litt mer skeptisk. Plutselig så skjer det kanskje, og den dagen gleder jeg meg til. Men akkurat her og nå er jeg så glad i livet og alt rundt meg så tar det veldig med ro.

I min alder har etableringsfasen passert, grunnen til å møte en spesiell er for å dele felleskap på et annet nivå. Med en stor dose livserfaring har man et bedre grunnlag enn noen gang for å bygge et forhold basert på respekt. Og respekt er essensielt for et vellykket forhold. Det er faktisk ok å akseptere at mann som kjæreste ikke har plass nr.1 i livet til den andre. Men det er viktig å gi plass til hverandre og heller la den tiden man deler bli ekstra unik.

I mitt tilfelle kommer jobben først og lille Tootsie. Jeg fikk aldri etablert egen familie og nå føler jeg det er for sent. Men det betyr ikke at jeg ikke ønsker å dele livets gleder med en spesiell. Jeg er ingen maskin men et følelsesmenneske og gleder meg til å dele min kjærlighet med ”mr. Right” i en fremtid. Nå er jeg snart i mål med en vanskelig periode og da er det vel på tide å gå videre selv om det er litt skummelt.

Kjærlighet er den sterkeste kraften og livet er for kort til å ikke dyrke den. Kjærlighet er rundt oss overalt, så fokuser på det vakre heller en det negative. Jeg er heldig, selv i en tung periode er jeg omgitt av kjærlighet.

Nå gleder jeg meg til en sosial helg sammen med alle mine kollegaer, det er tid for United Influencers Kick Off fra fredag til lørdag. Og på søndag kommer mamma til Norge for morsdagen.

Tusen takk til søte Helene Aaby agenturer som sponser meg med det kule merket Johnny Was, se mer av merket her.

Nyt helgen og kjærligheten!

Love

Annette

4 Comments

  1. heia, heia.
    Du er dyktig faglig, du er engasjert og profesjonell til fingerspissene. Og så er du så varm og flott. Du er en man bare vil ha i livet. Nå går det bare en vei! Gleder meg til å se deg igjen!

    1. Siri, gleder meg også, det må bli så snart som mulig

  2. Franciska

    Så bra og ekte skrevet Annette. Gleder meg masse til å se deg i morgen! ❤️❤️

    1. ❤️❤️ Franciska❤️❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *