Kickoffhelg

Wow for en fredag!!! Denne helgen var tiden inne for den årlige kickoff helgen til United Influencers. Denne gangen var vi samlet på Moxy  på Skjetten. Jeg har virkelig verdens beste agenter i ryggen! Slike helger er en skikkelig vitamin innsprøyting både faglig med og sosialt.

Hele dagen gikk til faglig inspirasjon med masse gode foredragsholdere. Som Influencer jobber man mye alene med egne prosjekter og da er det godt å samles for å dele erfaringer og fylle på med det siste nye.

Etter dagens faglige program var konsumert hadde vi noen timer fri for å slappe av å pynte oss for kveldens festmiddag. Vi har noen fordeler som bloggere, det ventet en aldri så liten goodiebag på hotellrommet ;)….

Etter en liten time på øyet tuslet jeg ned i hår og makeupbaren. Der sto det et helt team med frisører fra Hairport og sminkører fra Vita Exclusive og tok i mot oss som ønsket styling for kvelden. Det er så deilig å bli stylet, jeg koste meg med et glass champagne mens de flinke frisørene fikset meg på håret. For en luksus!

Så var det tid for fest! Denne gjengen kan å feste altså. Vi har blitt som en stor familie og gjensynsgleden og samværet gjør at stemningen går helt i taket. Kvelden var perfekt med Ellen Arnstad som konferansier og masse spennende underholdnings innslag unner middagen.

Tusen takk til Helene Aaby agenturer som sponset meg med den kule blusen fra Johnny Was og Briskeby Gods med vesken fra Max Mara <3!

Og etter middagen var det fest helt inn i de små timer. Må si jeg fikk meg en god latter når jeg så gjennom fotomaterialet festfotografene hadde tatt. Nå er det bare å glede seg til videoen blir publisert he,he! Foto Creds: Sigve Ferstad & Gunnar Kopperud

Tusen takk United Influencers for en fantastisk Kickoff, jeg koste meg glugg!

Nå setter jeg meg i bilen og kjører til Frogner for å feire morsdag hos min bror og hans samboer. Det blir en rolig og hyggelig avslutting på en helg med mye action og moro.

Ha en fin fin morsdag og søndag!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *