Forside på Elle Decoration

Forrige uke var mer hektisk enn vanlig. Etter en litt treig start på året brakte det løs igjen å mine litt rolige arbeidsdager ble igjen strukket ut til hektiske 12 timers dager. Men som før, jeg klager ikke….. elsker jo jobben min.

Det var også duket for noen skikkelige oppturer. Bilde fra hytta på Rondane fikk pryde forsiden på Elle Decoration Libanon og Arab world. Følg dem på Instagram her.

Sjefredaktøren Desiree Sadek og fotografen Guillaume De Laubier besøkte meg i Rondane i høst for å lage reportasje fra hytten min. Men jeg kunne jo ikke drømme om at de valgte ut bilde fra min lille hytte til å pryde forsiden på det prestisjefylte magasinet.

Inne i bladet fikk reportasjen fra hytta hele 16 sider også.

I høst delte jeg et innlegg med bilder ”bak i kulissene” fra det hyggelige besøket, les innlegget her.

Nå er det på tiden med noe dager vinterferie. Jeg pakket ski, Tootsie og baggen og kjørte til fjells i går.

Ha en strålende vinterferiemandag!

Klem Annette

2 Comments

  1. Hei, Annette! Så fint!
    Det fantastiske solspeilet, med svarte “stråler”, hvor kommer det fra?
    Mvh Mona

    1. Hei Mona =) Så hyggelig at du liker solspeilet! Det har jeg tegnet å fått produsert på fabrikk i Marrakech. Dessverre har jeg ikke produsert speilet for salg enda men kanskje det skjer i en fremtid 😉 , klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *