Tootsie på vinterdate

For noen uker siden hadde jeg besøk av min kjære nabo Tore og hans 3 flotte Greyhound hunder i studio for en kreativ fotodag. Hundene hans er høyt premierte utstillingshunder og det var super gøy å jobbe med dem foran kamera.

Etter fotograferingen lot jeg Tootsie være sammen med de store og stolte hundene for litt lek i hagen, og da var det helt tydelig at det skjedde noe spesielt mellom Rio (den sorte supermodellen) og min lille tass. Det var akkurat som dem to bare fant tonen, men jeg tenkte ikke noe mer over det den dagen.

Og så plutselig en dag banker det på døren her på småbruket. Da er det faktisk Rio som står på trappa og ser spørrende på meg….. Jeg lurte jo på hvor Tore eller Morten var men det var ingen tegn til dem på tur med Rio. Rio hadde stukket fra Tore på tur og løpt hit for å hilse på lille Tootsie. Det høres sikkert litt sprøtt ut, men når jeg slapp ut Tootsie sto de og nusset hverandre på gårdstrappen før Rio løp tilbake igjen. Da lurer jeg, er det mulig for hunder å bli betatt? Jeg vet ikke, men det er helt tydelig at dette litt umaka paret har kjemi. Så i går hadde Tootsie turdate med Rio og de andre i det herlige vinterværet.

Det er bitende kaldt ute nå, i natt var vi helt nede i -25 grader. Jeg er i utgangspunktet ikke glad i kulden, men det er gnistrende vakkert med sol og vinterlandskap rundt gården. Så da er det bare å kle seg godt og nyte turen.

Tootsie bryr seg ikke om kulden, hun nekter å ha på seg genser eller jakke. Hele veien spanet hun over brøytekanten etter dem vi skulle møte på tur.

Og i krysset av gårdsveien møtte vi Tore, Morten, Rio, Ivo og Conrad de 5 søte nabogutta våre.

Tootsie var helt i fistel. Og det var tydelig at Rio syns det var stas også. De gikk ved siden av hverandre og innimellom stoppet de opp for et lite nuss. Bare se de bildene av disse søtingene. De andre to får kjeft av Tootsie hvis det nærmer seg, det er kun Rio som gjelder!

Ja, man kan jo lure på om jeg har blitt ”the crazy dog lady” ettersom jeg lever mitt liv alene ute på småbruket med henne. Selvfølgelig handler mye av mitt liv om Tootsie, men så sprø har jeg ikke blitt. Jeg syns det er kult å se at Tootsie er så personlig og trygg liten hund og at hun viser tydelige følelser og personlighet. Jeg har ikke ord for hvor mye hun betyr for meg. Kanskje Rio sitter i vinduet på andre siden av jordet på småbruket han bor og planlegger neste besøk av Tootsie.

Ha en herlig bitende kald vinterkveld!

Klem

Annette og Tootsie <3

4 Comments

  1. Hvilken herlig historie – det ble mange smil og små latterutbrudd Gleder meg til fortsettelsen om de nye vennene

    1. Ja ikke sant mamma, det er en fantastisk opplevelse å se de små og store firbente med så mye personlighet og følelser

  2. For en nydelig historie , og så vakre hunder …. alle fire ❤

    1. Takk Bodil , klem fra oss alle

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *