Perfect Weekend!

Før helgen var jeg forberedt på en hektisk arbeidshelg. På lørdagen var det tid for Gullfjæren på Hotell Continental, Instagram prisgallaen som jeg har gledet meg til i flere måneder. Marianne og Franciska spurte meg i fjor om jeg kunne tenke meg å holde et foredrag på eventet, og selvfølgelig ville jeg det. Det er stort for meg å snakke til en festsal full av flinke Instagramprofiler. Heldigvis var jeg ikke alene på scene, min bloggkollega Linda stilte også opp så vi holdt innlegget sammen.

Etter foredraget og dagens faglige program var det middag, prisutdeling og fest. Det var virkelig god stemning. Det er lenge siden jeg har sett mine kjære medbloggere Anine, Nina, Therese, Anette og Ann Merete så gjensynsgleden var stor. Men så var det så mange nye å bli kjent med. Det var veldig hyggelig å endelig bli kjent med Maren som jeg har følget lenge på Instagram og så mange andre herlige influencers.

Linda og jeg feiret vel gjennomført foredrag og senere på kvelden delte vi også ut vinnerpremien for Årets Fargerike Profil. Vinneren ble @bypiapei, gleden var stor! Festen var så koselig, en hel gjeng kreative flinke folk som virkelig kan å løfte hverandre. Bedre stemning enn dette blir det ikke i et rom fylt med konkurrenter!

Gratulerer Marianne og Franciska for flott gjennomført arrangement, dere er råflinke!

Jeg var relativt sliten etter en lang dag med jobb og inntrykk så jeg sloknet tvert når jeg la meg under den deilige dynen på hotell Continental.

Hotellet er nyoppusset og endel er ennå unner oppgradering så frokosten ble servert i Theatercaféen.

Det var en drømmestart på søndagen. Linda og jeg satt lenge og nøt den herlige atmosfæren og frokosten. Vi har virkelig funnet tonen, det var så gøy å jobbe med Linda. Vi koste oss så mye på jobb sammen så nå blir det flere felles prosjekter fremover. Så over en deilig kaffe og kakao planla vi en felles workshop i Marrakech til høsten ;).

Så var det på tide å kjøre ut til lille Tootsie som har kost seg hjemme på småbruket. Noen ganger er det deilig for meg å få hjelp med Tootsie slik at jeg kan ta meg et fri døgn. Denne gangen måtte jeg ha fullt fokus på jobb så da har hun det bedre hjemme på gården. Når jeg kom hjem var det en liten glad tass som møtte meg i døren. Jeg hadde tenkt å gå en lengre tur med henne men siden søndagsværet var så gnistrende vakkert bestemte jeg meg for å ta en langrennstur.

Det blir kjørt opp skiløyper på jordene i nabolaget så det er bare å spenne på seg skiene å ta turen nesten rett utenfor døren.

Se det vakre vinterværet vi fikk denne ettermiddagen! Tootsie elsket å løpe i skiløypen, hun har ikke vært på så mange skiturer ennå men er kjempeflink.

Vi hadde med oss kakao og satt i solen lenge å koste oss før vi tok siste etappen hjem. Det ble bare en ”Perfect weekend” og selv om jeg jobbet så føltes det ikke som en arbeidshelg! Nå gleder jeg meg til en arbeidsuke fylt med action. I morgen tidlig er jeg tilbake på Continental til et nytt event.

Ha en herlig mandagskveld!

Klem

Annette

2 Comments

 1. Nina Marie Helgeland

  Hei søte deg!
  Takker så MASSE for solig påfyll av inspirasjon og lærdom fra foredraget deres lørdag!
  Ser du har lagt ut et bilde fra prisen dere delte ut, hvor jeg også var finalist. Er det mulig å få bruke dette bildet? Om så er, hvem skal jeg da kreditere for foto?

  Ha en herlig uke, flotte deg!!!

  Masse klemmer fra
  Nina Marie Helgeland
  @frizzyninja

  1. Hei Nina =) Takk for sist!!! Og så hyggelig at du likte innlegget vi hadde på dagen . Bildet er hentet fra Gullfjæren sin Facebookside, du kan sikkert laste den ned der. Marianne eller Francisca har sikret info om hjem som skal krediteres også. Ha en fin fin uke du med stor klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *