Tilbake i studio

Den siste uken har vært veldig hektisk, etter Gullfjæren har det gått i ett. Det er ikke ofte det er så hektisk at jeg ikke får tid til å blogge engang, men sånn blir det ofte før store studioproduksjoner. Det er tid for Byggma produksjon igjen og mye skal forberedes før bildene kan knipses. Studiobygget ligger omgitt av vinter og produksjon denne tiden på året krever litt mer logistikk og er vanskeligere enn resten av året.

Det var litt overraskende at den tøffeste delen av vinteren skulle komme nå i mars, det var jo ikke akkurat med i produksjonsplanen. Men alt er mulig og vi gjør det beste ut av ting….. her er det bare å nyte den fine utsikten på byggeplassen selv om kulden biter.

Hver gang det er Byggma produksjon blir det bygget kulisser både for tak og vegger. Det skal vises mest mulig av materialene til Forestia og Huntonit i bildene. Her er min snekker i full sving med montering.

Dagen etter kulissene er bygget kommer jeg inn med stylingen og kamerautstyr, da må alt være ferdig og klart for å skape et møblert rom.

Denne gangen er det 4 temaer som skal styles og fotograferes mot 4 forskjelige veggplater. Planleggingsfasen har vært kreativ og morsom, jeg gleder meg virkelig til å skape resultatet basert på de moodboards som er utviklet. Og første temaet ut denne gangen er helt i min ånd. Temaet ”Botanisk verksted” er som å invitere våren inn og det er nettopp dette jeg trenger nå som vinteren ikke gir seg ute.

Det å style med stiklinger, jord, urter, levende planter og snittblomster på samme gang er en glede. Jeg elsker det, kan rett og slett ikke vente til våre er her snart!

Tootsie er alltid med meg på jobb i studio, hun har fast plass i sofaen med panorama utsikt over jordet. Dette er spaneplassen, og rett som det er blir alle i studio gjort oppmerksomme på dyr utenfor vinduet.

Nå er bildene av dette temaet tatt og i morgen tidlig er jeg på plass i studio igjen for å rigge til tre nye rom. Onsdag blir det pakking av styling og tilbakelevering. På kvelden pakker Tootsie og jeg kofferten og torsdag morgen sitter vi på flyet til Lofoten og design prosjektet på Solsiden Brygge.

Det blir ikke akkurat så mye fritid denne uken heller. Jobben er variert å spennende så litt hektiske tider er bare gøy. Men bloggen låver jeg å prioritere igjen om et par dager når vi har kommet oss opp til paradis i Lofoten.

Nå tar Tuttemor og jeg kvelden, i morgen begynner jobben i studio 6am.

Ønsker deg en god natt her fra småbruket i skogen!

Klem

Tootsie & Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *