På havet i kajakk

Noe av det beste med Lofotbesøkene er alle frilufts aktiviteter. I sommer var vi endel ute med SUP (les om det her) og padlet men nå i det heftige vinterværet er det kajakk som gjelder. I går var jeg med Markus og Odd Bjørn på langtur et par timer i skuringen før kvelden.

Det er bitende kaldt ute og vi må kle på oss godt unner tørrdrakten for å holde varmen. Vi trente litt på å komme oss ut og inn i kajakken i balanse på bryggen før vi sjøsatte kajakkene. Det var en utrolig klønete aktivitet med alle lag klær. Jeg følte meg som helt ubevegelig, men det måtte til i den bitende kalde vinter vinden.

Vel ute på havet så var jeg glad for strevet før sjøsettingen. Det var herlig å gli ut fra bryggen omringe av den dramatisk vakre naturen.

Det er faktisk min første gang i kajakk så jeg var veldig glad for at jeg mestret dette så raskt. I begynnelsen kan det føles litt ustabilt men etterhvert så finner man ut av balansegangen og da er det bare å padle på.

Det er en fantastisk måte å nyte naturen på. Alt er så stille rundt og det å sitte så nært vannyten er herlig.

Jeg var strålende fornøyd med denne naturopplevelsen og skal helt klart tilbake på kajakktur! På Solsiden Brygge leier de ut kajakker, så skal du til Lofoten vill jeg anbefale en padletur etterfulgt av middag på Himmel & Havn. Ønsker du å se flere vakre og inspirerende bilder fra Lofoten anbefaler jeg deg å følge Solsiden Brygge på instagram her.

Nå pakker jeg baggen og reiser hjem til gården igjen. I Oslo venter en lang dag med action fra tidlig morgen. Tusen takk for denne gangen Lofoten og Solsiden Brygge, gleder meg til neste gang allerede!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *