Pynt med blomster til påske

De som har besøkt meg på småbruket vet at jeg elsker å pynte mitt hjem med friske snittblomster. Og til påske er blomster den viktigste pynten i gårdshuset. Til vanlig har jeg noen mindre vaser med blomster men nå som det er høytid er det gøy å la det bugne!

Jeg har vært en tur på Mester Grønn, de har mange flotte sesongblomster i pakker der du kan plukke og mikse 3 pakker for prisen av 2. Jeg valgte å mikse 8 ulike sesongblomster som går i gult, hvitt og blått.

Først legger jeg en Oasis i den store urnen som fungerer fint som vase til en stor blomsteroppsats. Så fyller jeg på vann, jeg lar vannet trekke godt inn i oasisen før jeg begynner plasseringen av blomstene i urnen.

Husk å skråsnitte blomsterstilken og tulipanene skal skjære rett av. Så stikker jeg en og en stilk i oasisen.

Jeg lar blomstene har lange stilker, slik blir det en høy og imponerende blomsterdekorasjon.

Det er viktig å se blomster oppsettet fra alle sider mens blomstene blir plassert slik at komposisjonen blir like fin fra alle kanter.

Dette ble årets påskebukett i spisestuen. Nå gleder jeg meg til hyggelige middagsstunder og lange frokoster til helgen!

Nyt Påsken

=)

Annette

2 Comments

  1. Tore Berg-Vingen

    Så utrolig lekkert
    Takk for trivelig påskeprat i solveggen i går Annette

    1. Takk i like måte Tore, det var så hyggelig at du kom innom. Vi må henge dynene på lufting oftere 😉 he,he stor klem fra Nordre

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *