Påske på Symphony of the seas

I dag tar jeg et lite tilbakeblikk på påsken min. Dette var jo tidenes påske i forhold til skiføre og vær på fjellet. Men fjellføre har jeg bare observert fra bilder og innlegg som har blitt delt av folk på melding og sosiale medier. Jeg dedikerte påsken min til jobb og det var ikke et vanskelig valg siden Royal Caribbean Cruise Line lanserte den nye båten Symphony of the seas og pressen fra hele verden var invitert.

Båten er bygget på verft i Frankrike og sto klar i havn kun 3 dager før presse teamene kom ombord tirsdag for en uke siden. Det var jo et aldeles vanvittig syn i havnen, man føler seg ganske liten når man går ombord på dette skipet som bygger hele 18 etasjer i høyden. Seilasen gikk ut fra havnen i Malaga.

Vel ombord var det bare å hente media kittet få alt av informasjon om de neste dagenes eventer og program. Det er ikke lite som skjer ombord på slike presselanseringer. Jeg var forberedt på mye men må innrømmet at det nesten var umulig å få med seg alt, så jeg valgte ut det som var viktig for meg og jobben jeg gjorde ombord. Jeg er her som endel av det Skandinaviske influenser teamet men også på jobb som fotograf for Vakre Hjem & Interiør. Først på agendaen var det tid å samles med gode kollegaer. Jeg har gledet meg masse til gjensyn med mine bloggvenner fra Sverige som var med på min workshop ombord Harmony of the seas 1 1/2 år siden, les mer om den turen her.

Det var så koselig å møte gode venner og vi satt oppe og skravlet til 2 om natten så det var en smule tøft når klokken vekket meg 6.30 morgenen etter.

Men sånn er livet til en fotograf, skal jeg få tatt motiver i mykt lys og uten mennesker i bilde må jeg opp før de fleste andre. Og denne gangen var intet unntak. Morgenlyset satt som en kule og Sølvi som var med meg på fotograferingen og jeg koste oss med dokumentasjonen etter 2 kopper kaffe på styrten.

Det er endel fordeler med å delta på en slik presse cruise og en av fordelene er at ingen suiter er booket men står åpne for oss fra pressen for og oppleve. Så på ettermiddagen tuslet jeg rundt og koste meg i de flotte flere etasjers lugarer de har ombord. Kan ikke si jeg føler det som om jeg er på en cruisebåt når man sitter i dette rommet.

Jeg drømmer om ferie ombord i en vakker, romslig lugar som dette!

I løpet av turen fikk vi influensere også en utfordring, vi kunne vinne en Instagram konkurranse. Og oppgaven var å ta et bilde på båten som var fargerikt, lekent og gjerne fra de nye suitene. Så jeg bestemte meg for å ta bilde i den fargerike hengestolen i familie suiten. Men for å få på plass prikken over ien hentet jeg en iskrem fra godisbutikken med strøssel i samme farge som stolen og løp opp til 17 etasje før den smeltet for å så ta en selfie ;), hmmmm litt hysterisk kanskje men det lønnet seg …. jeg var så heldig å vinne konkurransen og fikk tidenes påskeegg med masse digg og deilige hudpleie produkter fra SPA avdelingen!

Etter noen dager ombord med action var det godt å komme hjem men jeg lengter faktisk tilbake til cruise skipet allerede. Jeg trodde ikke jeg kom til å bli en som sverger til cruise ferie men må innrømmet at jeg liker det svert godt! Nå har jeg vært på alle klasser til RCCL fra Azamara til Royal Caribbean på jobb men jeg kan virkelig vurdere det som ferie også. Er du litt nysgjerrig og lurer på om du skal hoppe ut i det å ta sjansen på cruise ferie? Jeg tror ikke du kommer til å angre! Men vent til mitt innlegg som jeg legger ut nærmere helgen, da skriver jeg om de 3 ulike klassene hos Rccl og deler også ut en rabattkode til mine lesere som ønsker å bestille tur for en spesielt god pris. Så følg med senere i uken!

Nå pakker jeg kofferten igjen …. i morgen sitter jeg på flyet til Stockholm å skal møte disse 2 goingene Johan og John fra cruiset. Gleder meg veldig til det!

Håper din ukestart var knallfin!

Nyt tirsdagskvelden,

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *