Nyoppusset entre på småbruket

Når jeg flyttet til gården for 11 år siden var det mye som måtte gjøres og det trengtes oppussing i flere av rommene og bygningsmassen på hele bruket. Entreen var egentlig ganske nyoppusset med sorte fliser og nye varmekabler så det var ikke et av arealene jeg prioriterte den gangen. Men nå som nesten hele gårdshuset har fått en oppgradering følte jeg at det var på tide å freshe opp denne sonene også.

Jeg har lenge ønsket meg et skap for  yttertøy og sko. Før hadde jeg bare en åpen knaggløsning og det virket litt rotete med mye ytterjakker på heng. Så når jeg tegnet det nye gårdskjøkkenet designet jeg likeså godt møblene til entreen samtidig.

Jeg ønsket at disse 2 sonene skulle stå i stil til hverandre siden døren mellom kjøkkenet og gangen er fjernet. Da ble det helt naturlig å sløyfe dørterskel å la flisene gå i flukt fra det ene rommet til det andre.

Jeg er så utrolig tilfreds med valget av gulvflis. Den er som et overdimensjonert rotting mønster og ser ut som malt plank som er slitt. I midten av mønstringen er det lagt flisen Retro Blanc Hexagon omringet av flisen Naveta Retro Blanc, begge fra fliskjeden Right Price Tiles. Gulvet har en røff overflate å passer perfekt i en entre siden flekker og tråkk ikke synes så godt i overflaten.

Møblene i gangen har jeg designet. De er produsert i heltre og snekret på mål etter mine tegninger. Skuffene er montert med ”soft lock” hengsler som gjør de lette å åpne å lukke. Håndtakene til dørene og skuffene fant jeg på R Bergersen, de kostet litt men jeg ble veldig tilfreds med designet og følte de ble prikken over i-en. Jeg valgte håndtakene i liten størrelse på skuffer og større av sammen typen på skapdørene.

Tapeten i gangen har jeg ønsket meg lenge. Jeg elsker tapet å synes det er så kult i et romantisk gammelt gårdshus som dette å innrede med ulike tapeter i hvert rom. Den vakre tapeten går i blå, grønne, gule og grå valører med et vakkert fuglmønster. Designet heter Eugen og er fra Sandberg, samme leverandør som jeg har valgt tapet ifra på kjøkken og spisestue også.

Trappen opp til andre etasje hadde jeg malt før så den trengte ikke oppussing. Hvis du lurer på hvordan jeg har malt dette mønstret kan du se blogginnlegget hvor jeg deler trinn for trinn av male prosessen her.

Skoskapet designet jeg slik at det ble en sittebenk på toppen. Putene er sydd i det kule stoffet Breeze Chevron fra produsenten Osborne & Little, bestilt gjennom Poesi interiør.

Nå føler jeg entreen i huset er representativt for resten av stilen og velkommende. Det er hyggelig med et nytt og inviterende design i dette rommet, det er tross alt inngangspartiet som er det første som møter gjestene som besøker gården!

God helg fra småbruket!

=)

Annette

7 Comments

  1. Det ble veldig fint – elsker tapeten med fuglene! 🙂

    1. Tusen takk <3, jeg er så glad i denne tapeten at jeg brukte den på kontoret i en annen farge også 😉 Annette

  2. Så utrolig lekkert!

    1. Tusen takk Beate =) , klem Annette

  3. Utrolig vakkert! Harmonisk og spennende. En slik inngang vil jeg også gjerne ha!

    1. Hei Heidi =) Tusen takk for så koselig feedback, klem Annette

  4. Hi All im noob here. Good article! Thx! Thx!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *