Marnas nye kjøkken

I fjor flyttet Marna og familien fra Oslo som har vært basen deres i mange år. De kjøpte et hus utenfor hovedstaden og var klare for en sommer med oppussing for å skape det perfekte hjemmet for deres behov.

Mens Marna var på reise i Nepal var det overtakelse av huset. Ørjan som var hjemme med ansvaret for starten på husprosjektet fikk fullstendig overtenning og oppussings kick og slo ned alle vegger det var mulig å fjerne. Det er fort gjort å rive ned men MYE jobb å bygge opp den nye romplanen. Kun 3 måneder etter overtakelsen skulle de flytte inn i et ferdig oppusset hus så familien gikk en hektisk sommer i møte.

Siden vegger var revet var det enklere å se de nye romløsningene. De store åpne rommene ga huset et lyst,  luftig og moderne preg og utgangspunktet var perfekt for et stort åpent kjøkken som var viktig for dem. Marna og Ørjan liker begge og lage mat så dette rommet blir flittig brukt. Marna forteller at de ofte deler sosiale stunder på kjøkkenet og koser seg med et godt glass vin mens de lager mat sammen. Marna og Ørjan lager mat på veldig forskjellige måter. Ørjan er uredd, kreativ og elsker å prøve nye ting. Marna er mer tålmodig og er opptatt av å få til gode smaker og kan leke meg lenge med å koke kraft, lage saus og studere ingredienser.

Siden kjøkkenet var et viktig rom for paret var designet og valget av farger og materialer nøye planlagt. Det var også viktig at løsningene de endte opp med skal kunne vare lenge og være lette å modernisere med tiden. Så kjøkkenet fikk et rent vakkert tidløst design som lett kan forandre utrykk med tiden hvis de ønsker det.

For å gi kjøkkenet et trendy utrykk var valg av riktig veggflis viktig. Materialvalget falt på den vakre rektangulære flisen Devon Super White på vegg og 1-stavs parketten Eik Tiller på gulv. Veggflisen har en glasert overflate som reflekterer lyset på en vakker måte og så passer den perfekt å legge i fiskebensmønster som er en tydelig interiørtrend. De valgte å flislegge hele veggen rundt kjøkkenet fra benkeplate til tak og det ga rommet det utrykket som Marna hadde ønsket seg.

Det å pusse opp er en dyr affære. For å få det trendriktige utrykket til best mulig pris uten at det går på bekostning av kvalitet endte valget av fliser og gulv fra Right Price Tiles.

Marna: ”Right Price Tiles følger med på interiør trendene og kan greiene sine, tommel opp!”

Nå er kjøkkenet helt ferdig og de endelig kan nyte hjemmet etter en kaotisk oppussingsperiode. Rommet er et samlingsted for hele familien under måltidene og om morgenen nyter Marna den rolige atmosfæren med morgenkaffen alene eller sammen med katten (hennes andre ektemann).

Det er mange av oss som bruker våren, sommeren og høsten til oppussing. I butikkene til Right Price Tiles er de nyeste kolleksjonene av flis, gulv og møbler på plass til fantastiske priser. Skal du pusse opp i sommer og er opptatt av interiør trender, kvalitet til gode priser ville jeg tatt turen til din nærmeste Right Price Tiles butikk! Finn din nærmest liggende butikk her.

Ha en nydelig torsdag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *