En våruke på elvecruise

For en uke siden kom jeg hjem etter 7 dager på elvecruise i Frankrike. Etter en hektisk arbeidsuke har jeg endelig tid til å sette meg ned å se igjennom bildene fra turen. Elvecruiset var virkelig en fantastisk opplevelse! Jeg delte på bloggen litt fra turen både i forhold til ”slow living” og trening, men i dette innlegget har jeg lyst å vise en serie bilder som beskriver turen i sin helhet.

Før reisen skrev jeg også et innlegg om hvor turen gikk og hvilke steder som skulle besøkes på veien, for å se reiseruten klikk deg inn her. Blir du nysgjerrig på flere slike turer i regi av Vista Travel besøk hjemmesiden her for mer info. Og har du bestemt deg for å booke en slik tur gir jeg deg som leser av min blogg 750kr rabatt per person på et valgfritt elvecruise i Frankrike ut 2018. Oppgi rabattkoden ”Annette” når du booker så blir summen trukket fra pakkeprisen.

De første 2 dagene brukte jeg til å puste ut å lande. Det var aldeles nydelig å være til Frankrike der våren var kommet så mye lenger enn hjemme. Med de vakre landskapene langs Rhoenen og de idylliske byene vi besøkte fikk jeg raskt energien tilbake.

Det jeg liker med elvecruise er at båtene er så små, hyggelige og intime. Dekoren om bord den båten jeg reiste med var innbydende og moderne.

Skipet seiler så nære land at du får se alt av byer og landskap på veien. Nesten som en togtur bare enda roligere tempo. Det var aldeles herlig rekreasjon.

Vi besøkte små koselige steder og landsbyer. Da var det bare å gå i land, tusle rundt å la seg inspirere av den vakre Franske landsbygden. Jeg liker å gå rundt i eget tempo å se på farger, bygninger og la sansene bli trigget av omgivelsen. Denne gangen ble jeg ekstra inspirert av  vårblomstrene mot de utrolig vakre pastellfargene på bygningene i Provance, det var aldeles nydelig!

Hver dag er det arrangerte utflukter og program for de som ønsker å delta på det.

Jeg var med på en del av utfluktene og likte meg ekstra godt i Canmargue på en fransk Cowboy ranch. Og etter action på ranchen ble det tid til en liten strandtur ved Middelhavet også.

Det å oppleve Franske landsbygden på denne måten vill jeg virkelig anbefale. Bare se her hvor vakkert det er når båten seiler gjennom Lyon om kvelden. Er du glad i vin, god mat, avslapping, historie, trening, elver og natur er dette ferieturen for deg!

Jeg planlegger allerede neste tur til våren 2019!

Ha en strålende vårlørdag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *