Kampen mot rynkene, Del 1

Jepp, det betyr at jeg jobber med å forsinke aldringstegn i hud og kropp. Noe jeg har gjort egentlig siden de første tegnene begynte sakte men sikkert innta min hud. Det er vanskelig å akseptere at alderen siger på, men med litt rynker rundt øynene og eskalerende grå hårvekst så skjønner jeg også realiteten. Jeg fyller tross alt 43 i sommer så noen slike tegn er helt ok! Men kan jeg bremse aldringstegnene er dette definitivt noe jeg synes er verdt et forsøk. Derfor har jeg lyst å teste kollagen tilskudd.

På fredag var jeg på måling av kollagen nivået i ansiktshuden. Om 3 måneder jeg tilbake for en ny måling, og da håper jeg å se resultater ;)!

Det er ofte mange som er skeptiske til denne type produkter, både journalister og publikum konkluderer ofte med at det er tull og ikke virker. For meg virker det litt rart at de kan uttale seg så bastant uten å ha forsøkt produktet selv. Flere av mine bloggkollegaer har snaket positivt om The Solution fra Oslo Skin Lab, så jeg kan ikke skjønne at det ikke skal ha en positiv virkning på hud og kropp. Mange har også scannet huden før og etter bruk, og da er det vel egentlig ingen tvil at det har en effekt? Nå er jeg spent på å se hvilken resultat jeg kan få!

Fikk du lyst å prøve ut produktet samtidig med meg kan jeg gi deg 30% rabatt i linken her.

Så her sitter jeg på kjøkkenet å skåler i ”The Solution”  Anti-Wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab. Vell uansett, jeg tester dette med sunn skepsis å tar en ærlig evaluering av sluttresultatet.

Hvorfor kollagen tilskudd? En ung og sunn hud består av 80% kollagen, men kollagenproduksjonen reduseres allerede i 25 års alderen og fortsetter å redusere livet ut. Det forskyver kollagenbalansen og det brytes ned mer kollagen enn kroppen naturlig produserer.

Så får jeg tilført kollagen til min hud kun med å tilføre et glass vann med litt pulver i hver dag så sier jeg ja takk til det.

Tiden vill vise, jeg håper å se og føle forskjell om noen uker! Og jeg lover å dele min erfaring med dere i hele prosessen.

Ha en spenstig onsdag 😉

Klem

Annette

4 Comments

  1. Du holder deg utrolig godt, nydelig er du 🙂 Spennende å høre hva du synes om produktet. Likte veldig godt setningen din, tester det med sunn skepsis og ærlig tilbake melding 🙂

    1. Hei Anita =) tusen takk! Jeg tester og kommer med ærlig feedback =) Annette

  2. Nysgjerrig

    Hei, hvilke erfaringer gjorde du deg med the solution, anti-wrinkle collagen? Hilsen nysgjerrig

    1. Hei =), jeg har egentlig god erfaring med det fra perioden jeg brukte produktet, synes huden virket frisk. Men jeg har ikke følg opp programmet så langsiktig effekt kan jeg ikke si noe om. Jeg brukte preparatet i 3 måneder. Hilsen Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *