Time out på Kypros

Sist fredag satte jeg meg på flyet igjen, denne gangen gikk turen via Finland til Kypros. Mamma bor i Finland så jeg stoppet der et døgn før vi reiste sammen videre til varmere strøk. Dette er faktisk den første familie sydenturen siden 1994.

Min bror Christian og jeg konstaterte at det er 24 år siden vi var sammen på Madeira hele gjengen. Denne gangen er Paphos stedet vi skal kose oss og nyte late dager sammen i en hel uke.

Anledningen til turen er mammas 70 års dag. I stedet for en stor fest hjemme var vi alle enige om at det blir koselig å reise på ferie sammen til syden. Først planla vi storbyferie men etter noen runder var vi alle enige om at sol, strand, god mat og avslapping var det vi lengtet mest etter.

Så da sjekket vi inn på et aldeles nydelig all inclusive spa hotell på stranden i Paphos sist lørdag. Her er alt lagt tilrette for total avslapping og nyting.

Min bror har invitert med sin samboer Katriina på turen. Det er så hyggelig å ha tid sammen med dem begge over lengre tid så vi kan bli skikkelig godt kjent. Hun er en super herlig jente, Broren min er virkelig heldig!

Nå har vi vært her i noen dager og skuldrene har allerede senket seg flere hakk. Bedre kvalitetstid enn dette med familien kan man ikke ha! Selvfølgelig er det et stort savn etter pappa, han hadde elsket denne ferien. Men pappa er med oss på turen i tankene.

I går var vi på en lang power walk med litt kalde nytelser i glasset som belønning etter den varme turen.

Og om kvelden nyter vi den vakre solnedgangen og koser oss på hotellrommet mens vi pynter oss for kveldens hygge.

Livet er herlig, jeg koser meg så masse med familien i sommervarmen.

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *