Kampen mot rynkene, Del 2

For en måned siden delte jeg med dere om kollagen tilskuddet jeg skal teste ut. Nå har jeg drukket tilskuddet fra Oslo Skin Lab i noen uker og ønsker å dele litt av min erfaring med produktet så langt.

Jeg tar kollagen pulveret hver morgen blandet ut i et glass vann sammen med min frokost og de andre daglige vitaminene. Det har blitt en naturlig del av min morgen rutine. Og helt ærlig så må jeg innrømme at jeg merker forskjell. Min hud har fått en boost, jeg føler at den er glattere. Og ikke bare i ansiktet men hele kroppen. Det er ikke innbilling, min mor kommenterte det forrige dagen også at hun syns huden min var så flott.

De små praktiske doseringsposene var også helt geniale å ha med seg på tur. Andre liknende produkter kommer i store poser og krukker som er lite praktisk når en skal holde seg innenfor 20kg i bagasje. De 8 dagsdosene veier nesten ingenting og da var det enkelt å fortsette rutinen på ferien i Kypros.

Her er litt fakta om kollagen typen jeg tar og ønsker du mer info kan du besøke hjemmesiden til Oslo Skin Lab her.

Det finnes flere typer kollagen, men ikke alle motvirker hudens aldringstegn.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen inneholder hydrolysert kollagen type I fra Verisol®. Kollagenet er her brutt ned i peptider (korte kjeder av aminosyrer) med lengder som huden er i stand til å nyttiggjøre. Det er stor variasjon i hvordan kollagen prosesseres, og det er sikkert at nedbrytningen har betydning for effekten på hud. Kollagenet fra Verisol® har gjennom studier vist seg å ha ekstra god effekt på hudens utseende og resultatet viser seg i at rynkedybden reduseres og huden får ny spenst.

Fikk du lyst å prøve Skin Solution kan jeg gi deg 30% rabatt i linken her.

Jeg skal på en ny hudanalyse etter min test periode er over og da låver jeg å dele resultatet. Frem til dess fortsetter jeg med min nye rutine til hver frokost, skål.

Nyt den herlige sommervarmen, det er ikke ofte vi har dette maiværet!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *