Varme arbeidsdager

Det har vært litt stille fra meg den siste uken. Grunnen til det er stor arbeidspågang etter min ferie på Kypros. Ting hoper seg opp og da må jeg holde fokus på alt som ligger i pipeline. Men så kom også sommeren med sin rekordvarmen mai. Da ble det rett og slett litt lite fristende å sitte inne foran mac-en etter en lang arbeidsdag, så beklager mitt fravær!

Tar litt igjen nå i dette innlegget. jeg tar et lite tilbakeblikk fra mine 2 siste arbeidsuker. Det har vært svært varme arbeidsuker!

Første uken etter ferie gikk jeg rett i en større studioproduksjon for Byggma. På 2 fotodager skulle 5 rom bygges, styles og fotograferes. Med en så omfattende produksjon følger mye logistikk og planlegging. Interiør varer skal lånes inn fra flere butikker pakkes ut og monteres. Rommene skal bygges. Og så blir det hele dokumenter på to ganske så effektive dager i studio på gården.

Den første dagen jobbet jeg alene med snekker. Men dag 2 kom Torunn som er ansvarlig for markedsføringen i Byggma til gården med Max fra Mediacom. Dette er de dagene jeg liker best, når man i felleskap med kunden skaper resultatet som er planlagt over lengre tid i forkant av produksjonen.

Tootsie elsker å være med i studio, hun for så mye oppmerksomhet og overser vi henne sørger hun for å få det med å hoppe inn i fotosettingen å late som hun er et props. Lille søte tuttemor <3.

Etter fotoproduksjonen skal alt rives ned, styling skal pakkes og tilbakeleveres og studio skal ryddes så det er klart til neste produksjon. Denne gangen er ryddejobben litt mer omfattende siden det skal spilles inn reklamefilm her neste uke. Deler mer om det senere.

Denne uken var det terasse styling og beplantning på agendaen.

En kompis av meg er bortreist så jeg fikk i oppdrag å hjelpe han med plantevalg og styling både på takterrassen og rundt bassenget.

Så da flyttet Tootsie og jeg til Bygdøy i et par dager.

Det var en relativt heftig treningsrunde i 33 graders varme å bære alle planter opp hele 4 etasjer til takterrassen.

Og det var ikke mindre krevende å stå i solsteken å plante…… men fint ble det og jeg var så heldig å få hjelp av Edvard til planting mens Sara passet Tootsie ved bassenget.

Og etter jobb ventet litt hygge med bading og middag på den ferdig stylede terrassen så vi fikk litt belønning for strevet. På mandag deler jeg litt bilder fra vår utrolig koselige pool night på Bygdøy.

Men nå tar jeg en pust i bakken, kroppen ber om litt hvile så jeg velger å lytte til den og tar meg en fridag.

Ønsker deg en herlig tropehelg!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *