Poolside

Nei, jeg er ikke ute å reiser igjen…. Her nyter vi bassenget til min kunde etter en varm dag med terrasse beplantning og styling. Det er ikke bare rått at vi får tilgang på slikt vær i Norge men jeg klager heller ikke over å få benytte meg av et så herlig basseng som dette!

Etter en heftig tung og varm dag med plante, jord og potte bæring gikk luften skikkelig ut av oss alle 3. Edvard og Sara var med å hjalp til med jobben på Bygdøy. Men så lenge man har noe godt i vente så går alt som regel smidig selv om det er strevsomt når det står på. Se i mitt forrige innlegg hva vi jobbet med, og det faktisk den varmeste dagen av dem alle med gode 33 grader i skyggen. Da tørr jeg ikke tenke på hvor mange grader det var i solen der vi jobbet på taket. Ikke rart det var godt å dyppe føttene i bassenget med en gang vi var klare på jobb da.

Men det var ikke bare bena til Edvard som skulle kjøles ned. Vi ønsket alle litt poolside hygge først og hadde planer om å lage litt god mat senere å nyte resten av kvelden på dette fantastiske stedet.

Men før middagen og chill på det ny stylede taket var det tid for bading!

Hele dette huset er aldeles fantastisk med sin rå og gjennomførte minimalistiske designer stil. Håper å kunne dele litt mer fra innsiden av huset også når det er ferdigstilt, interiør stylingen pågår ennå men det er planlagt klart i løpet av kort tid.

Jeg liker spesielle detaljer og det at eieren har montert et vindu unner vann i bassenget fra badet i underetasjen synes jeg var helt rått. Da var det bare å montere kamera på stativ å knipse undervannsbilder.

Etter vår badeseanse var det herlig å nyte solnedgangen på taket i den behagelige og myke tropekvelden.

Og hvis det ikke var perfekt nok fra før så fikk vi jammen fullmåne ut på natten også. Vi hadde alle følelsen av å være i Miami mer enn på Bygdøy når det mørknet å det vakre fargene fra lyset i poolen ble synlig.

Wow, for et drømmested, så heldig jeg er som får nyte på location etter at jobben er gjort! Heldigvis skal jeg tilbake hit for mer planting og design hjelp!

Nå forbereder jeg morgendagens reklamefilminnspilling her på gården, det blir spennende!

Ha en fin fin onsdag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *