Oslofjordens lekreste badehus

Min kjære venninne Elisabeth bygget et lite badehus på den fantastiske strandeiendommen i Oslofjorden i fjor. I år står det praktfulle og gjennomførte bygget klart og jeg har gleden av å dele bilder av det unike prosjektet her på bloggen.

Elisabeth har virkelig sansen og er opptatt av detaljer. Bygget ble tegnet av Per som driver selskapet Gutavian sammen med kona Hanne. Han har en helt egen strek og er en stor kunstner når det kommer til design av spesielle bygg som dette.

Elisabeth har lang erfaring og skikkelig sansen for interiør selv og tok de fleste valgene. Jeg hjalp henne med tekstilene, fliser og komposittbenkeplatene i garderobene. Men det var bare små detaljer i forhold til alle valg de måtte ta i det spesial snekrede huset.

Ideen var å ha et badehus med ”his and her side” for omkledning, toaletter og utedusjer. Jeg elsker måten de har løst rominndelingen med den søte lille utesittegruppen unner tak som Elisabeth kaller ”the wet bar”. Her er alt man trenger for en lang dag ved stranden!

Stoffene er valgt ut fra utestoffkolleksjonen til Manuel Canovas Tropical fra Poesi interiør. Stoffene kommer behandlet med en impregnering som er vannavstøtende uten at stoffet føles plastikk aktig men som helt vanlig stoff. Jeg elsker denne stoff kolleksjonen i de nydelige og glade fargekombinasjonene som oser følelsen av sommer.

Flisene rundt bygget, i dusjene og garderobene er samme fliser jeg har valgt å ha på mitt kjøkkengulv. Flisen heter Retro Blanc Hexagon og Naveta Retro Blanc, i kombinasjon skaper disse 2 flisene et kult mønster som påminner om overdimensjonert rotting mønster.

Overflaten på flisen er røff og litt ru, det passer perfekt å bruke et sted der man skal unngå å skli. Flisene er herdet slik at de tåler vinteren ute i Norge. Jeg liker også at de har en litt slitt tre struktur look, hadde den vært helt glatt hadde den ikke hatt samme dimensjon.

Alle armaturer er fra Tapwell både ute og inne.

Resten av de lekre interiør detaljene er fra Briskeby Gods, butikkene til Elisabeth. Besøk nettbutikken her eller butikken i Skovveien eller på Vinderen.

Konklusjonen er vel at dette er et lite badehus helt utenom det vanlige. Rett og slett må man tørre å påstå at dette er Oslofjordens mest eksklusive utedo ;). Håper dette inspirerte litt til sommerens uteromsdesign og kommende oppussingsplaner.

Jeg pakker baggen igjen og drar ut til dette fantastiske stedet. Elisabeth og Jens har invitert til 80-tals St.Hans feiring. Så nå er det bare å kreppe håret å la sminkekosten gå bananas. Jeg deler litt fra festen etter helgen, det blir sikkert mange morsomme 80-tals antrekk å dokumenter.

Ha en fin fin St.Hans feiring!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *