Tootsie 2 år

Da var juli her og de fleste er i feriemodus. For min del blir det ikke så mye ferie i sommer men jeg pakket gårdskontoret og flyttet det opp til hytta på Mysusæter. Nå gleder jeg meg til fjellskos og rolige uker i Rondane.

På tirsdag kveld kjørte Tootsie og jeg oppover mot Gudbrandsdalen og på veien hentet vi lille Dia som skal bo med oss i litt over en uke siden hennes familie er på ferie i Syd-Europa. Dia er 5 måneder og faktisk fra samme oppdretter som Tootsie så på en måte er det som å søsteren til Tuttemor med oss på vår fjellferie.

Det var så deilig å våkne opp på Mysro onsdag morgen. Dette stedet er ren rekreasjon for min del og jeg kan se at Tootsie og Dia koser seg her også. Selv om jeg må jobbe litt hver dag er det et helt annet tempo og vi unner oss alltid kaffe og kos på sengen etter morgenturen.

Men det viktigste av alt for meg er at de to små tassene koser seg sammen! Og det gjør de virkelig, de har liksom blitt bestiser ;). Dia sover i min venstre armkrok og Tootsie som vanlig i høyre. Ja, må innrømme at jeg kan virke som jeg er litt ”crazy dog lady” men synes dette er toppen av lykke!

Det første og viktigste på programmet er å feire lille tuttemor. Hun fylte 2 år i går og fortjener en skikkelig drømmedag i bursdagspresang.

Da ble det tur i fjellet på formiddagen. Vi gikk en skikkelig flott tur rundt fra Spranget til Brudesløret. Og ettersom det er uvanlig varmt her oppe også så var dette mer en langt nok i den stekende solen. Da la jeg tilrette for noen avkjølende stopp langs elven på veien.

Etter turen tok vi en liten hvilestund alle tre og på kvelden var det tid for pakker, middag og kos. Tootsie elsker Wienerpølser over alt. Bare hun ser pakken går halen. Og da er det en selvfølge at pølse står på menyen siden det er hennes bursdag. Det er noe hun får kose seg med veldig sjeldent siden det er endel krydder så da er det helt klart dekket opp for toppen av lykke.

Og etter pølse var det tid for pakker. Begge de 2 små fikk pølse og pakker, det er ikke gunstig å gjøre forskjell på de firbente så stemningen holder seg på topp.

Men Tootsie fikk en liten bamse som jeg måtte konfiskere og spare til vi er tilbake på småbruket. Hennes morsinstinkt slo til ovenfor den lille bamsen og da fikk Dia kjeft bare hun bevegde seg nærmere enn 2 meter av bamsen……

Etter en lang dag med masse kos og inntrykk var det en sliten liten Tootsie som tok kvelden i sofaen ute. Da var det min tur å nyte et par glass vin i solnedgangen.

Livet er magisk!

Klem

Annette

2 Comments

  1. Nydelig,husker jeg var på Rondane Høyfjellshotell når jeg var liten. Husker jeg gikk til Rondvassbu,og at det var et lite skitrekk. Når vi skulle kjøre hjem og ned til Otta var min mor livredd,og daddy kjørte dobbelt så fort.

    1. Hei Peka =) Fantastisk med slike barndomsminner! Jeg har selv masse slike minner herifra og derfor endte jeg med å kjøpe hytte i nettopp dette område, Rondane er fantastisk! Hilsen Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *