Fredagskveld på hytta

Nå har jeg vært på hytta i 1 ½ uke, og har ennå ikke gått lei det deilige fjell-livet. Siden det er fredag koser vi oss litt ekstra. Jeg har flyttet endel møbler ut og laget en liten helg lounge som jeg og hundene kan kose oss i ikveld.

Vi har valgt å rigge loungen unner tak siden det har vært endel tordenbyger og noen skurer over oss innimellom i dag. Jeg er bare glad for litt regn nå, det er alt for tørt i fjellet å i går hadde vi en ganske så dramatisk lyngbrann her oppe. Deler mer om det i løpet av et par dager.

Men nå er det helg og selv om vi har ferie er det hyggelig å gjøre litt ekstra ut av fredagen.

Det er lenge siden jeg har lest magasiner, siden sosialemediakanaler med masse inspirasjon tar oppmerksomheten i hverdagen er det godt å sette seg i godstolen med et fysisk magasin.

Så er det jo selvfølgelig mine ferievenner som får den oppmerksomheten de trenger. Jeg merker at både Dia og Tootsie koser seg litt ekstra. Vi har vært på Otta og kjøpt hundegodt, så begge de små tassene logrer med hele kroppen når de ser godisposen.

Og så var det meg da, jeg føler at jeg ikke har landet helt enda heller. Jeg syns det er deilig med alenetiden og bruker mye tid på bare sitte å puste å tenke. Jeg har ikke kjedet meg et sekund og sånn som det føles nå så kunne jeg blitt her hele sommeren!

Denne avgjørelsen var så riktig som noe kunne ha blitt. Jeg nyter hvert sekund og tok meg selv i å tenke at jeg håper dette aldri tar slutt. Utrolig rart altså, jeg som egentlig er super sosial! Før gikk jeg på veggen hvis det ikke skjedde noe eller jeg var alene.

Men det er helt tydelig at ting forandrer seg. Denne så jeg ikke komme. Men nå som jeg er midt oppi denne nye tilværelsen så synes jeg det er aldeles befriende nydelig. Denne sommeren går i huskeboken som en sommer der jeg følte jeg fant meg selv og ble hel. Bedre kan det ikke bli.

I morgen blir det langtur igjen og mer helgkos, klokken er 21.30, jeg er klar for sengen….. sykt men sant.

Ønsker deg en aldeles herlig sommer helg!

Klem

Annette, Dia og Tootsie

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *