Sommerfest i Lofoten

I fjor bodde jeg hele sommeren i Lofoten, den sommeren kommer jeg til å huske for alltid. I dag pakker jeg baggen igjen, for på tirsdag tar Tootsie og jeg turen oppover til vårt sommerparadis. Det jeg gleder meg mest til er å møte alle gode venner som jeg har savnet så mye!

På denne tiden i fjor feiret vi bursdagen til Marcus. Da stylet jeg et røft festbord unner hjellene der det i vintersesongen blir tørket fisk i skyggen av Skottind  på Ballstad.

Om sommeren er dette et perfekt reisverk til et naturlig party telt. Med lin fra Ikea som ble stiftet til trestokkene ble det en utrolig lun og hyggelig partykrok. Les mer om styling prosessen her.

Det er en helt annen vegetasjon på denne breddegraden. I fjor fant jeg enda blomstrende syriner selv om vi snart er i august. Jeg pyntet kun med blomster jeg fant i nærområdets natur.  For min del blir det ikke vakrere enn dette!

Og så er det noe magisk med lyset. Det er ikke en høy midnattssol lenger denne tiden på året men den er tilstede ennå og skaper en aldeles magisk stemning. Se solstrålene som sneier toppen av Skottind, vakkert!

Bordet ble dekket med linduk, servietter, sort bestikk og servise fra Broste Copenhagen. Dekketallerkener i tre er fra Muubs og levert av Haver interiør. De smarte plastvinglassene kjøpte jeg på Europris, det er aldeles genial med plastglass i nayuren, en fest som dette blir ikke avrundet før langt ut på natten….

Så var det bare å nyte hyggelig lag. Alt fra de minste til de voksne var med på festen.

Se så nydelig lille Stella er med de gnistrende blå øynene og blomsterkrans i håret.

Jeg har ikke ord for hvor magisk slike kvelder er. Jeg er veldig takknemlig for å ha en så flott gjeng og sted å reise til. Føler meg rett og slett superheldig!

Deler også snart på bloggen Fridas superdigge Bacalao, Lines Pavlova og min Syrinsangria. Og når vi er på plass blir det også innlegg fra årets sommerstemning på Solsiden Brygge!

Klem

Annette

2 Comments

  1. Nydelige bilder, ser ut som dere hadde en flott kveld 🙂

    1. Tusen takk Anita, det var en magisk kveld i midnattsolen =)!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *