Time-out i Lofoten

Da var jeg hjemme fra Lofoten. I går kveld landet Tootsie og jeg på Gardermoen etter en uke i herlige Nord-Norge.

Turen denne gangen var kombinert jobb og ferie. De første dagene jobbet jeg med oppfølgingen av de nye byggene på Solsiden Brygge og design av den nye badstuen som er unner bygging.

Det var så deilig å være tilbake i min vanlige krok i resepsjonen. Her finner jeg roen og da kommer også kreativiteten snikende.

Tootsie var også tydelig tilfreds med sin plass, hun hadde ikke glemt kunsten å være en tålmodig resepsjonshund. Det var så koselig å se hvordan hun husket alt og alle fra sist vi besøkte stedet.

Noen ganger er det viktig og legge jobben til side å nyte litt real ferietid. Jeg bestemte meg for å logge helt av fra fredag til mandag. Jeg la kamera på hyllen, knipset kun noen få bilder fra turer med mobilen. Alle sosiale kanaler ble parkert i noen dager for det er ikke alltid man føler for å dele alt som skjer til hver en tid!

Det var utrolig deilig med en pust i bakken. Jeg koste meg med venner, gikk turer og besøkte alle de små pittoreske stedene som, Nusfjord, Reine og Henningsvær.

En av mine favoritt-turer går over fjellet til Kvalvika. Som i fjor sommer tok Tootsie og jeg den turen i år igjen. I fjor delte jeg en del tanker om året som hadde gått på bloggen etter turen, les mer om det her. Det siste året har ikke vært spesielt mye enklere men jeg har blitt flinkere til å skyve de tunge tankene bort og ser mye mer lyst på tiden som kommer enn den jeg har lagt bak meg.

Nå er det hverdag igjen og jeg ser tilbake på Lofoten ferien med et stort smil. Det var virkelig en tur jeg trengte!

Ha en fin fin tirsdag!

Klem

Annette

2 Comments

  1. Så fine Lofoten bilder, Lofoten står virkelig øverst på min liste over steder å besøke her i vakre Norge 🙂 Godt for deg at det ble litt tid til ferie også 🙂

    1. Lofoten magisk Anita, ta turen så snart du har mulighet! Det var virkelig deilig med noen dager off, av og til er det nødvendig 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *