In Love

Sommeren er snart over og på terskelen står høsten. Høsten er min favorittårstid, I LOVE IT!!!

Høsten kommer med sin friske luft, vakre farger og et aldeles nydelig lys. Som fotograf er jeg veldig opptatt av lys. Jeg kan ikke vente på å dykke inn i høstgarderoben og ta frem en stor ullgenser til shorts og gummistøvler når jeg tar meg en morgenskogstur.

I går var det tid for siste runde med tresking av jordene og følelsen av høst bare strømmet inn over småbruket, jeg blir nesten litt forelsket i alt rundt meg. Det er så utrolig fint med de store høyballene før de plastres inn. Så jeg benyttet sjansen til litt ettermiddags kos på jordet før høstingen er over for i år.

Jeg har tatt en liten titt på årets høstklær allerede. Jeg fant denne superfestlige kjolen på Object etc. Fra merket Ottodame. Se mønstret i kjolen, det er masse dinosaurer, så søtt.

Object etc. Er en av mine favorittbutikker, de holder til på Lilleaker. De har masse lekkert interiør men også klær. Følg dem på Instagram her for inspirasjon.

Jeansjakken fikk jeg i vår, det har blitt et favorittplagg og blir med over fra sommergarderoben til høstfavorittene. Jakken er fra Noa Noa.

Jeg fikk virkelig en positiv overraskelse når jeg besøkte dere showroom tidligere i vår. Fra den romantiske stilen de har ført på kolleksjonene de siste årene er alt forandret. De har fått inn en ny designer og jeg elsker jobben hun har gjort. Ta turen innom butikkene enten på Majorstua eller på Storo storsenter. Du kommer til å bli overrasket! Besøk hjemmesiden for en titt her.

I dag er det endelig fredag og jeg gleder meg til helgen. Håper  egentlig på regn så min høstmodus bare kan fortsette. Jeg har lyst å kose meg i en stor ullgenser foran flammene i kakkelovnen med et etterlengtet glass rødvin!

Ønsker deg en herlig helg!!!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *