Bursdag på Senzie medispa

Jeg hadde bursdag i går og fylte 43.  Først og fremst var det mandag og 43 er ikke et rundt tall å feire. I stedet for en fest tok jeg en dag fri fra jobben og booket meg inn på Senzie medispa. Når alderen stiger føles det bra og gi huden et liten boost ;)!

Etter sommerens fine vær har huden godt av litt ekstra fuktighet og næring. Jeg går fast til hudpleie og har gjort det siden jeg var tenåring. I løpet av nesten 30 år har det blitt noen besøk på skjønnhetssalonger, hos hudpleiere og medisinske spa. Og da har jeg også endel erfaring til å kunne uttale meg om hvorvidt behandlingen fungerer og er vel utført. Jeg anbefale varmt Senzie medispa.

Den delikate salongen ligger perfekt til midt i Karl Johans gate på Egertorget. Dette er et medispa med medisinske hudpleie behandlinger. Slike behandlinger må utføres av sykepleier eller lege med videreutdannelse innen kosmetiske behandlinger.

Det er flere salonger som tilbyr slike behandlinger utført av sykepleiere. Grunnen til at jeg sverger til Senzie medispa er at de håndplukker pleierne fra Senzie akademiet som er den eneste kosmetisk dermatologiske hudpleieskolen i Norden. Hvis du er nysgjerrig på hva en slik utdannelse går ut på kan du se mer her. I tillegg jobber Karim Sayed på Salongen som er lege og ekspert på området.

I går ble jeg behandlet av Helen . Hun anbefalte meg å ta Mesoterapi og Microneedeling Dermapen. Denne kombinasjonen er perfekt for boost av fukt og næring til huden samtidig som den reduserer linjer/rynker. Det anbefales 3-6 behandlinger for å oppnå best mulig resultat. Så da tar jeg et par slike behandlinger til i løpet av høsten og vinteren. Les mer om Mesoterapi her og Microneedeling Dermapen her.

Min opplevelse av behandlingen var bare positiv. Jeg trodde det skulle gjøre vondt men det var ikke vondt i det heletatt. Det føltes bare som noe klødde litt i overflaten av huden. Etter selve behandling fikk jeg en beroligende maske på og lå i et infrarødt lys som også roet ned huden samtidig som jeg fikk hodebunnsmasasje. Det var bare aldeles deilig. Før behandlingen fikk jeg beskjed om at huden kom til å være litt rød utover kvelden. Men helt ærlig så var den ikke ille rød. Jeg kunne føle at det hadde skjedd noe og jeg var litt varmere i ansikts og hals enn vanlig men følte intet ubehag og så egentlig bare fresh ut.

I dag våknet jeg opp med en helt fin hud igjen som tydelig hadde fått fuktighet og et løft. Fra å grue meg litt til behandlingen gleder jeg meg faktisk til neste runde om noen uker! Hvis du du har spørsmål om behandlingen og min opplevelse så er det bare å ta kontakt på mail: annette@annettenordstrom.no. Jeg skal også holde en kundekveld på Senzie i september med begrenset antall plasser så vill du være med på SPA kveld så send meg en mail på det. Jeg legger ut mer informasjon på blogg og Facebook om eventet i begynnelsen av september.

Ha en aldeles herlig tirsdag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *