Min første leilighet

I dag kom jeg over noe morsomt, når jeg ryddet i gamle magasiner dukket en utgave opp som fikk meg til å mimre. Interiørmagasinet nr. 2 2005 lå i bunken og forsiden brakte tilbake skikkelig gode minner.  Denne utgaven var startskuddet for min karriere som interiørfotograf.

I 2003 kjøpte jeg et oppussings prosjekt i Jacob Aalls gate i Oslo. Etter flere måneder med total renovering flyttet jeg inn i min splitter nyoppussede leilighet med alle mine interiør godsaker fra Marokko. Jeg hadde allerede reist til Marrakech på shopping noen år. Men i kontrast til leiligheten før denne valgte jeg å ha en mye renere og strammere ramme for det eklektiske og eksotiske interiøret.

Når leiligheten var ferdig innredet inviterte jeg stylist Wenche Holt på besøk. På den tiden eide og drev hun den kule interiør butikken Devi Darlings på Majorstuen, der var jeg fast kunde. Etter hennes besøk hos meg ble vi enige om at Wenche sammen med Sturla Bakke (fotograf) skulle lage interiør reportasje hjemme hos meg.

Det var ikke avtalt hvilket magasin som skulle få saken, den gangen som nå jobbet vi på spekk, d.v.s at man produserer materialet først for å selge det inn til magasiner i ettertid. Og så ble det Interiør magasinet som kjøpte saken, noe jeg var veldig glad for.

Etter denne foto produksjonen jobbet jeg sammen med Wenche i mange år som team. Jeg må faktisk innrømme at jeg savner litt disse tidene.

Men her sitter jeg en fredag på gården mimrer om tidene i Oslo. Det er rart å se hvor mye av interiøret som har fulgt meg videre. Noe er solgt men mange av godbitene har flyttet med meg rundt i alle år helt til jeg endte opp på småbruket.

Det var så artig å komme over dette så nå graver jeg videre i mitt gigantiske magasinarkiv. Jeg har jo lyst å dele på bloggen bilder og reportasje fra Odins gate på Frogner og Huitfeldts gate i Vika som jeg flyttet til etter leiligheten på Majorstuen.

Ønsker deg en aldeles herlig fredag og helg!

Klem

Annette

2 Comments

  1. Så gøy å se! Det var en fin stemning i din gamle leilighet, og litt annen stil enn du har på gården. Jeg liker begge utgavene, og det er morsomt å se på stilutviklingen. Da gleder jeg meg til se hvordan du innredet de andre leilighetene dine også 🙂

    1. Hei Hege =)! Takk for hyggelig feedback. Jeg har vært gjennom noen stiler før jeg endte opp på småbruket. Deler bilder fra min loftsleilighet på Frogner i dag ;). Ha en fin fin weekend! =) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *