Mitt andre oppussingsprosjekt

For noen dager siden delt jeg bilder og en interiørreportasjer fra min første leilighet i Oslo. Når leiligheten på Majorstuen ble solgt kjøpte jeg et totaloppussingsprosjekt på Frogner. Jeg hadde alltid drømt om å designe en loftsleilighet, og i 5 etasje i Odins gate dukket drømme prosjektet opp.

Leiligheten var delt in i mange små rom. I en loftsleilighet med skråtak og synlige bjelker kan en slik rominndeling virke litt trang og knotete. Så jeg bestemte meg for å rive alle vegger. Leiligheten ble forvandlet fra en litt trang 3 roms leilighet til en luftig og åpen 1 roms leilighet på 90 m2.

Badet som jeg tegnet ble det eneste rommet med vegger og delte soverommet fra resten av de store åpne arealene. Designet på badet var jeg veldig tilfreds med. Badekaret ble plassert i et eget lite avlukke med et stort vindu ut mot stuen. Og her valgte jeg å kle hele veggen i den lekre sorte mosaikkflisen fra Fired Earth.

Jeg var også veldig fornøyd med valget av innredning, farger og flis. Vasken i Corian fra Antonio Lupi var et smykke i rommet og jeg likte godt løsningen med kranen fra Dornbracht som ble montert på vegg.

Veggene i badet ble malt med en spesial våtroms maling. På gulvet valgte jeg å bruke en sort matt flis i 60×60 cm størrelse, det var kun gulvet og en vegg ved badekaret som ble flislagt. Til og med veggene i dusjen ble malt, og det fungerte overraskende fint.

Resten av leiligheten fikk et luftig og åpent preg, jeg elsket takhøyden i stuen og den store murveggen som strakk seg fra gulv til tak. Fargevalgene mine den gangen var sort, hvitt og grått. Dette var 13 år siden og da hadde jeg skikkelig kikk på sort interiør noe som har vært en tydelig interiør trend de siste årene.

Leiligheten ble lagt ut for salg så snart den sto ferdig, jeg bodde her en veldig kort stund før den ble revet bort fra markedet. Neste prosjekt fant jeg i Vika og deler bilder og interiørreportasje fra den leiligheten på bloggen neste uke.

Nå setter jeg meg i bilen med Tootsie, i helgen står fjellhygge på Mysro i Rondane med gode venner på agendaen. Jeg gleder meg masse til å møte høsten på fjellet.

Jeg ønsker deg en herlig helg!

Klem

Annette

2 Comments

  1. Herlighet så amazing flott leiligheten ble, du er SÅ flink 🙂 Ikke rart den ble fort solgt! Klem til deg 🙂

    1. Tusen takk Anita =)! Jeg angrer nesten litt på det salget, hadde vært fint med leilighet i byen av og til =) , klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *