Gårdshelg

Da var mandagen her igjen. I dag pakker jeg for avreise til Tyskland i morgen tidlig og videre til Italia på onsdag kveld.  Her på gården er alt i orden etter en helg med mye opprydding og høstforberedelser. Det føles så godt å reise bort når alt er i orden.

Men før jeg setter meg på flyet i morgen tar jeg et lite tilbakeblikk på helgen som gikk. Det beste jeg vet er å pynte huset til en skikkelig kosehelg så selv om jeg skal reise bort var denne helgen intet unntak.

For meg blir det ikke en helg uten friske snittblomster. Jeg elsker høstfarger og føler jeg får med meg en del av høsten inn med blomsterdekorasjonene.

Spisestuen er på sitt beste en høstfredag som dette med blomster i alle vaser og fyr i kakkelovnen. Jeg har sagt det før men må si det igjen, høsten er den beste årstiden!

Pål kom til gården på fredag. Han er bare så utrolig snill som har hjulpet meg med flere gjøremål på gården i helgen. Det var så mye som måtte gjøres ute. Jeg så ikke land i forhold til en del av det som måtte ryddes av trær som hadde falt, takrenner som måtte renses og gressplenen som ikke har blitt klippet på lenge. Men så fikk jeg besøk av en reddende engel.

Jeg har fått en del mail, meldinger og telefoner i det siste, det er flere som lurer på hva min relasjon til Pål er og om jeg har fått meg kjæreste. Pål og jeg har funnet en veldig god tone i det siste så svaret er: JA.

Vi lever hverdagene på hver vår side av Oslofjorden men det er så koselig når vi møtes i helgene. Jeg har blitt veldig glad i han og det føles godt å være i en relasjon igjen etter 2 år som singel.

Men nå tilbake til pakking. Tootsie sin weekendbag skal også pakkes, hun skal bo med søsteren Dia og familien. Det blir nok ikke mye savn etter meg da ;).

Jeg skal på fototur sammen med Christer Berens ut i Mellom-Europs vinmarker. Vi skal dokumentere mat, vin, druehøsting og masse masse mer. På fredag sender vi en live radio sending, så skru på P4 fredag morgen!

Det er ganske så hektiske dager som ligger foran oss. Så hvis det blir litt stille fra meg så lover jeg å dele mer på bloggen nærmere helgen.

Ha en nydelig fin mandagskveld!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *