Tilbake på Senzie Medispa

Da er jeg tilbake i Norge etter en fotouke i Tyskland og Italia. På agendaen denne uken står rydding av småbruket både i hagen og på låven så alt er klart for vinteren. Men det er ikke bare gården som trenger en opprydding, huden min har fått litt hard medfart i sommer. En sommer med så mye godvær og sol setter sine spor og dette har jeg bestemt meg for å gjøre noe med.

Med alderen synker kollagen produksjonen og huden blir litt tørr og da kommer linjer tilsynet. I tillegg har jeg en del solskader i huden etter at jeg har slurvet med bruk av solkrem tidligere år. Senzie Medispa er stedet jeg fikser på det kosmetiske skadene. Grunnen til at jeg har valgt Senzie medispa er at de har meget høy kompetanse om hud og kosmetisk medisinske behandlinger. Her jobber de beste sykepleierne og legen Karim som er ansett for å være en av det flinkeste på området i Norge. Les om min forrige behandling her. Det er alltid like koselig og besøke Senzie, her er stemningen og alle behandlere super hyggelige!

Denne gangen begynte Helen med en analyse av huden min i Visia scan. Her vises alle hudens behov og svakheter i flere nivåer. Jeg skåret med 97% for min alder på linjer/rynker og det er jeg tilfreds med. Men det viste seg at jeg har endel solskader og sensitivitet som trenger litt behandling.

Etter analysen behandlet Helene meg med samme ansiktsbehandling som sist nemlig Dermapen. Det var tydelig forbedring etter forrige behandling men det anbefales å ta denne formen for behandling 3-6 ganger, behovet er selvfølgelig individuelt. Jeg tar 4 behandlinger i løpet av høsten.

Her er litt om behandlingen jeg fikk: Dermapen behandling er 12 sterile nåler som pulserer over huden. Dette kalles en kollagen induserende terapi. Nytt Kollagen dannes fordi huden tror den har fått en skade og setter i gang en naturlig inflammasjons-respons. Studier viser  faktisk at kun en behandling vil booster dine kollagen nivåer i 2 år etter behandlingen. Så dette er en behandling for deg som vil ha bedre hudhelse, samt beholde denne i årevis fremover.

Helene smøret også på hyaluronsyre gele og en krem som lysner ujevn hudtone, jevner ut pigmenteringer og reparerer solskadet hud. Hun skreddersyr denne behandlingen og hvilke ingredienser som brukes til hver enkelt kunde.

Etter behandling av ansiktet fikk jeg Dermapen behandling av huden på brystet. Dette området har lenge vært solskadet, jeg blir lett solbrent på brystet. Jeg lå med en behagelig ansiktsmaske mens Helene utførte behandlingen. Det har plaget meg at jeg har solskader på brystet så det var en glede da jeg fant ut at det går å gjøre noe med.

Før Dermapen behandlingen injiserte Helene mikro pappler med Mesoterapi. Mesoterapi-serumet trekker sammen kollagen-proteinene i huden vår og strammer opp huden umiddelbart. 

Serumet inneholder også andre verdifulle vitaminer og mineraler. Ved å gi huden mesoterapi får cellene ”rett mat”, og ved å ”needle” med en Dermapen setter vi cellene på jobb. Når cellene da i tillegg har fått gode verktøy til å bygge nye celler med så blir sluttresultatet kanonbra.

Jeg merket resultat raskt etter behandlingen. Huden fikk en boost og de synlige dype rynkene på brystet var mye mindre visuelle enn før. Dette er ikke en helt smertefri behandling men veldig vondt er det ikke. Jeg merket intet ubehag med Dermapen i ansiktet. Nålene med Mesotertapi på brystet stikker litt men det taklet jeg fint. Samme kveld kan huden virke litt varm men allerede dagen etter var alt som før men selvfølgelig med en mye glattere hud enn før behandlingen.

Jeg anbefaler virkelig Senzie medispa hvis du tar slike behandlinger. Og hvis du ikke har prøvd slik hudpleie før er dette stedet for en seriøs og nøktern konsultasjon! Besøk hjemmesiden til Senzie Medispa her.

Jeg holder sofaen etter behandling, det er godt å se på tv en gang i blant mens huden restituerer!

=)

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *