Høstferiekos i Rondane

Høsten i fjellet er det beste jeg vet. De vakre gnistrende høst fargene som møter den første snøen som dekker fjelltoppene skaper en magisk kontrast.

Turer i slik natur gir meg masse energi og derfor prøver jeg alltid å få tatt en uke høstferie på hytta i Rondane.

På lørdag pakket Pål og jeg bilen og kjørte opp til fjells sammen. Vi har begge tatt hele uken fri og gledet oss veldig til kvalitetstid sammen på fjellet.

Jeg har planlagt et lite oppussings prosjekt av et rom på hytta som skal gjennomføres i løpet av høstferien også. Stuen i den lille gjestehytten skal gjøres om til soverom. Men før vi gikk i gang med prosjektet bestemte vi oss for å ta et par dager fri fra alt for å gå turer i fjellet og nyte peiskos i på hytta om kvelden.

Senere i uken deler jeg med deg interiør prosjektet. Men før den tid så nyter jeg late fridager i nydelig frisk høstluft ved bålfatet med bobler i glasset og kos med min kjære.

Det er ikke bare naturen og luften som er deilig med høsten. Det å kunne kle seg i myke og lune strikkegensere er en stor del av høstkosen også. Jeg har satt min elsk på strikkegenserne fra merket Les Tricots d´O. De er håndstrikket av den beste mohair ullen fra Syd Afrika.

Genseren finnes i mange kule fargekombinasjoner. Sjekk ut Instagram siden til merket her og hvis du lurer på hvor man kan få kjøpt en slik genser kan du kontakte Helene Aaby agenturer som fører merket i Norge her.

Jeg ønsker alle en herlig høstuke!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *