Nytt soverom på hytta

Da var høstens oppussingsprosjekt på hytta i boks og gjestestuen har blitt til soverom. Det var virkelig praktisk og få dette på plass, allerede i høstferien var det fult hus og behov for flere sengeplasser. Pål var en engel som hjalp meg med hele prosessen. Siden vi var 2 i full action gikk dette og gjennomføre på et par dager og da kunne vi nyte resten av høstferien.

Som jeg nevnte i mitt forrige blogginnlegg har jeg brukt stoffer fra Mulberry Home i dette rommet også som resten av hytten. Men i denne delen av hytta er det litt dypere valører og varme nyanser som er et gjennomgående tema.

Her er noen flere bilder fra det det nye soverommet.

De fleste stoffene som ble brukt i rommet er  fra kolleksjonen Bohemian Travels, se hele kolleksjonen her.

Her er en oversikt på stoffene jeg brukte på soverommet:

Hodegjerde: Mulberry China i fargen ”spice”. Jeg hadde rester av dette stoffet i fløyel og ser at dette ikke er tilgjengelig i kolleksjonen nå. Men denne mønstringen finnes i vakkert stoff av 100% lin også.

Trimming/pyntebånd i kanten på himmelen over sengen: Tumbeleweed i fargen Fireside.

Rutete puter i seng: Haddon Check i fargen Plum.

Stripete pute i midten mellom de rutete putene: Dalton Stripe i fargen Spice/Plum.

Puter med fugler: Wild Geese Linen i fargen Spice.

Pelsputen i midten er fra Broste Copenhagen.

Rommet fungerte perfekt og jeg er overlykkelig for at vi gjorden denne forandringen før vinteren! Nå er alt lagt til rette for en sosial vinter på Mysro i Rondane!

Nyt søndagen!

Klem Annette

2 Comments

  1. For et herlig soverom det ble og DEN innbydende flotte hotell sengen 🙂 Det var en god ide å gjøre rommet om til soverom når man har mer bruk for det enn en ekstra stue. Knall fint ble det, men ikke overraskende, du er jo så flink 🙂 Ønsker deg en flott uke 🙂

    1. Tuuuusen takk Anita , så utrolig hyggelig feedback! Ønsker deg en herlig høst helg! Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *