Bli med meg på Medispa!

Torsdag til uken holde jeg en VIP kveld for spesielt inviterte hos Senzie Medispa på Egertorget i Oslo. Som jeg har delt på bloggen før er jeg veldig opptatt av hud og riktig pleie av den. Jeg er ultra skeptisk og nøye på hvem jeg går hos i forhold til hudpleie og andre kosmetiske inngrep. På Senzie Medispa har jeg funnet de beste av de beste hudterapeuter. Og dette kan jeg virkelig si med hånden på hjertet etter å ha gått til hudpleie siden jeg var fjortis. Hos Senzie føler jeg meg ivaretatt av alle som jobber der, som kunde er det herlig å være en del av Senzie familien!

Derfor ble jeg ekstra glad når gjengen på Senzie spurte om jeg hadde lyst å invitere til en VIP kveld for mine venner og blogglesere. Det er begrenset antall plasser, jeg kan kun invitere 9 personer så her gjelder litt første mann til mølla opplegget. Hvis du har lyst og ta med deg en venn/venninne og bli med meg sender du meg bare en email til: annette@annettenordstrom.no, merk mailen med Senzie VIP kveld. Jeg sender svar i løpet av mandag/tirsdag på om du har fått 2 plasser.

Her er kvelden program:

18:00 Bobler, snaks, juice og kaker fra The Juicery og mingling.

18:20 Skin Talk med Helene – Hvordan få huden til å jobbe for deg, myteknusing, ingredienser etc. Helene er ekspert på medisinsk hudpleie og utdannet sykepleier og spesialutdannet medisinsk hudpleier. Hun har mye spennende erfaring og deler med seg om dette.

18:45 Kort om behandlinger med Sara Bergmann, leverandør av merkevarer til Senzie.

19:00 Mer å drikke og spise + Trekning av to behandlings premier.

19:20 Live Demo av behandling

19:45 Live Demo av behandling

20:00 Utdeling av Goodiebags, ett flere premier og informasjon om hva de har fått + kampanjer vi har kun denne kvelden.

20:10 – Tid til produkt-veiledning og ”one to one talk” med hudpleiere hvis man ønsker mer informasjon.

Kvelden blir avrundet i 20.30-21.00 tiden.

Kvelden begynner altså klokken 18.00 på Senzie Medispa.

Adressen er:

Karl Johans gate 23
0159 Oslo

Du går inn og opp i 3 etg. Der står det Senzie medispa på glassdøren inn til klinikken.

Hvis du ønsker mer info om Senzie Medispa kan du besøke hjemmesiden her.

Send meg en mail hvis du er interessert å bli med meg på en kveld fylt med ”Skin & Beauty Talk”,.

Håper å se deg på torsdag!

Ha en fin fin helg!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *