Helg dekor og ny bok

Da er helgen rett rundt hjørnet og det gleder jeg meg til. Jeg har hatt noen dager borte fra jobb denne uken siden influensaen smalt til på photoshoot for noe dager siden. Nå kjenner jeg meg litt friskere og gleder meg til helgen selv om det blir en rolig weekend. Jeg er livredd for å få tilbakefall så her er fokus på å bli helt frisk!

Siden det blir en helg inne er det viktig å gjøre det litt ekstra koselig. Jeg har besøkt et par av mine favorittbutikker for inspirasjon. Jeg vill virkelig anbefale deg å ta turen innom Grønn og Object etc. på Lilleaker. Det er en opplevelse og handle her. På Grønn har de en koselig kafe og selger masse mat, blomster, bøker og interiør og mye mer. På Object etc. selger de klær og interiør og masse mer. Jeg blir alltid litt shoppingsyk når jeg er innom butikkene, de har alltid nyheter og en helt egen unik stil.

Denne gangen falt jeg for fristelsen igjen og kom hjem med blomster, bok og vaser. Vasene falt jeg pladask for, så genialt med vegghengte glassvaser. Hvorfor skal blomsterdekoren egentlig alltid stå i vaser på bordet? Det er jo så kult å henge vasene på veggen!

Se her hvor fint det ble med den fargerike blomsterdekoren mot den svarte dramatiske veggen. Den mørke veggen gjør at fargene i blomstene blir enda sterkere. Jeg liker utvalget av blomster på Grønn, de har alltid det lille ekstra du ikke finner i vanlige blomsterbutikker.

Og så var det den nye boken. Jeg elsker inspirerende kokebøker og dette er en perle av en bok. Ps. perfekt julegavetips til alle fargerike bohemer som er glade i matlaging!  Boken heter Kvinnfolk og er en hyllest til flere verdensberømte damer og dere favorittoppskrifter. Dette er en kunstkokebok som er en visuell drøm og har masse oppskrifter man får lyst å lage. Endelig en bok som er spekket med inspirasjon fra perm til perm!

Så denne helgen skal jeg kose meg med bok, blomster og kanskje et bad. Pål og jeg skal endelig være sammen igjen etter 2 uker på hver vår side av fjorden, det blir så hyggelig!

Håper at du får en herlig helg og har du ikke vært på Lilleaker på shopping så er det et perfekt lørdagsprogram! Nå som Briskeby Gods også har åpnet butikk på CC vest har dette området masse å by på!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *