Trening på Sportsenter 1

Det er utrolig lenge siden jeg har trent på treningssenter. Stort sett så har min trening i det siste gått ut på turer i fjellet og området rundt gården. I tillegg så føler jeg at jeg bruker kroppen aktiv i gårdsarbeid og på jobb i studio. Men det er ikke nok, nå var det på tide å komme i gang med skikkelig trening, veiledning og motivasjon.

Jeg har valgt å trene på Sportsenter 1, besøk hjemmesiden her. Gymmen ligger på Vinterbro senter som jeg passerer til og fra jobb i Oslo flere ganger i uken. De har også et senter i Ski. Jeg følte det var viktig å trene på et senter som var i nærheten der jeg bor og som virker trivelig. I går var min første dobbeltime og jeg sitter igjen med en skikkelig positiv opplevelse, så her har jeg lyst å fortsette treningen.

Jeg tenkte det var greit å booke PT så jeg får skikkelig oppfølging i starten og det var jeg virkelig glad for at jeg gjorde. Min PT Dirk er virkelig flink til å veilede. Jeg fikk masse informasjon om hvorfor det var lurt å trene og hvordan jeg skulle unngå å trene feil så jeg ikke pådrar meg skader.

Det var veldig nyttig informasjon siden jeg i det siste har slitt med vonde skuldre og er veldig redd for at de skal bli verre.

Men med Dirks veiledning var det ikke noe problem og i dag et døgn etter treninger kjenner jeg at musklene er pushet men uten at det er ubehagelig vondt. I tillegg var det gøy å trene sammen med noen, jeg kan fort gå litt lei siden jeg i utgangspunktet synes det er litt kjedelig å trene. Men disse 2 timene bare fløy forbi.

Det at jeg begynte treningen nå før jul var egentlig litt strategisk. Det er nå jeg trenger motivasjonen til å holde et sunt kosthold i julen. Så er man godt i gang allerede i januar uten dårlig samvittighet. Og siden kroppen har sagt ifra både i rygg og skuldre så må det noe mer til enn gårdsarbeid som er litt statisk.

Målet er å komme meg på styrketrening 2 ganger i uken i tillegg til mine turer med Tootsie. Det er et fullstendig overkommelig mål og jeg er allerede tilbake på trening på onsdag.

Håper dette var motiverende for deg som kanskje ennå ikke har kommet i gang med trening og har det som et mulig nyttårsforsett. Det er så mye bedre å begynne treningen allerede nå!

Ha en fin fin mandag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *