Hygge, sol og varme før jul

Førjulstiden er snart over. Det er under en uke til julaften og det føles som desember bare har rast forbi. Dette er tiden for siste innspurt på jobb før vi går in i et nytt år, men jeg sørget for et lite avbrekk fra desember stresset i år også. Pål og jeg pakket kofferten og reiste til Spania i 4 dager.

Det har liksom blitt en førjulstradisjon å besøk Elisabeth og Jens på deres magiske eiendom utenfor Barcelona. De bor i Spania store deler av året og det går lenge mellom hver gang vi møtes, dessverre.

I år som i fjor var det pynting til jul som sto på agendaen i tillegg til uendelig mye hygge, god mat og vin. Det er rart men det er her i Spania jeg kommer inn i den riktige julestemningen.

Vi hadde skikkelig flaks med været. Jens sa at de dagene vi var på besøk var de varmeste på lenge. Og det var akkurat det jeg trengte, en pust i bakken og litt sol.

Det er selvfølgelig vintermodus her nede også med tomme strender og stille gater i den ellers så vimlende byen Sitges. Men det var så deilig!

Pål og jeg bare tuslet rundt i den idylliske byen og endte opp på en beach club der vi koste oss helt til solen gikk ned.

På Gran Villa Rosa var det latter og hygge fra morgen til kveld. Når vi møtes så koser vi oss maks.

Alle lager mat sammen og det er virkelig ikke husmannskost det går i her. Jens disket  plutselig opp med hummermiddag en kveld.

I år som i fjor ble det en liten fjelltur for å plukke grønt til juledekoren. Les her om hvordan vi dekorerte i fjor.

Se så fantastisk julestemningen ble, skulle ikke trodd det var 20 varmegrader i skyggen utenfor disse husveggene.

Når jeg kom hjem til småbruket var jeg fylt med julestemning og gode minner fra en fantastisk tur. Tusen takk for denne gang kjære Elisabeth, Jens og Sophie, kos dere masse på magiske Gran Villa Rosa i julen!

Da var det tid for juledekorering her på gården. Deler årets julepynt på bloggen litt nærtmere julaften.

Klem

Annette

2 Comments

  1. Fine stemningsfulle bilder. Du har på en mangefarget genser. Vet du hvor den går å få tak i?

    1. Hei Bente, takk for koselig melding! Genseren er fra Helene Aaby agenturer, hun kan hjelpe deg med info om hvilken butikk som har det nærmest deg. Hennes agentur har Facebookside, send henne en melding der . GOD JUL , nyyyyt høytiden ✨, klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *