Lengter etter nysnø!

Da er det januar 2019, GODT NYTT ÅR alle sammen!

Jeg er tilbake fra juleferien og i full sving på jobben igjen.Det vekslende været og lite snø den siste tiden har skapt et ganske utfordrende føre her på bruket. Gårdsveien som er nesten 3 km lang er dekket i tykk speilblank is. Det er livsfarlig å gå på veien og jeg kommer meg faktisk ikke frem med bil alle steder heller, så da kjører jeg på jordet. Slik er det på landet 😉

Så høyest oppe på min ønskeliste nå er snø, bare et fint lite lag hadde gjort alt så mye lettere men jeg hadde ikke klaget over større mengder heller. Det er så vakkert her når vinterlandskapet er dekket med mye snø. Da blir det kjørt opp skiløyper på jordene også, noe som er helt genialt. Langrennsskiene står klare i smørebodene…..

Så nå som jeg står her og lengter etter snø fikk jeg lyst å dele bildene jeg stylet for et par år siden for Vakre Hjem & Interiør. Se  hvor vakkert det er med et gnistrende snølandskap og lav vintersol som tittet inn gjennom syrintrærne.

Hagen var pyntet med grankvister som skapte mønster av store sneflinger på bakken rundt det vinter dekorerte lunsjbordet. Det er så effektfull og enkel vinterdekor du kan skape på 1,2,3.

For å holde varmen er det både koselig og behagelig med fyr i store bålfat. Og på åpen ild er det deilig å grille marshmallows.

Det er ikke noe problem å nyte en lengre stund ute i kulden, med gode vinterklær og kakao i koppen holder man varmen i kroppen.

Håper vi har mange slike vinterdager i vente fremover!

Nyt helgen,

klem Annette

 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *