Time out

Et av mine nyttårsforsett er å ta en ”time out” fra jobben i helgene. Tidligere har jobben sklidd over i fritiden uten at jeg la merke til det ble det ikke noe forskjell på hverdag og helg.

Det er sunt å logge av, la hodet hvile samtidig som kroppen får lade opp energien for en ny arbeidsuke.

Når jeg var singel var det vanskelig å begrense dette. Nå som jeg har fått kjæreste så har jeg lyst på kvalitetstid når vi møtes. Vi bor et stykke fra hverandre å da blir det oftest i helgene at vi møtes. Denne helgen var det min tur å kjøre til Sandefjord som er Påls hjemby.

Jeg har vel alltid vær litt rastløs og har ikke følt noen grunn til å logge av. Men nå som jeg har en ny livssituasjon merker jeg at dette er noe som har vært et savn. Jeg setter stor pris på å få tilgang til og ikke minst sette fingeren på behovet.

Som i går, rett og slett en perfekt lørdag! Våkne om morgenen, kaffe på sengen med slalåm på tv, lang frokost etterfølgt av tur på standen ute ved havet i Kjerringvik.

Tilgang til avslapping, gode samtaler, ekstra tid med Tootsie og det å kjenne at skuldrene senker seg er vidunderlig.

Av og til er det nettopp det å ikke ha planer som er medisin. Da kommer også de gode ideene og kreativiteten snikende. Jeg merket at min kreativitet var synkende i fjor. Det er så ulikt meg som lever av å skape.

Når jeg merker at jeg sliter med å bli inspirert mistrives jeg. Derfor er det som medisin å begynne året med slike helger. Det er så viktig å være bevisst på hva man trenger for å fungere.

Det er veldig lett å havne inn i et dårlig mønster som brenner lyset i begge ender uten at man merker det selv. Da tenker jeg ikke på faren å bli utbrent, den tendensen har jeg heldigvis ikke. For meg handler det om den ekstra energien jeg må ha for å skape virkelig gode ideer som skal settes ut i liv. Og når dette begynte å gå i feil retning var ”Time Out” den riktige medisinen.

Da ble dette helgen jeg pustet ned i magen, sov lenge, gikk turer, spiste sunt og styrte unna alkohol, koste meg med Tootsie og hadde full fokus på kjærestetid. En oppskrift som lader opp mine batterier og blir en fast rutine utover i 2019.

Det har allerede satt min kreativitet i gang og jeg skal senere i vinter fortelle om mine nye kreative prosjekter 😉

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *