Vinter helg med masse hygge

Etter mange dager med heftig snøfall er det fantastisk vinteridyll på gården. Det har vært mye snømåking både morgen og kveld i stedet for trening på senter de siste dagene. Til helgen var gårdsplassen og veien ryddet for snø og da kunne helg hyggen begynne.

På fredag kom Pål til gården. Vi hadde sett på værmeldingen at solen skulle titte frem i løpet av helgen så da sto langrennstur høyt på listen. Sportslaget på Ringvoll kjører løyper på jordene hos meg og rundt i området. Det var aldeles fantastiske forhold med minus 2 grader og sol!

Det er mye jobb å bo langt inne i skogen på et småbruk denne tiden av året, flere timer i døgnet går med til snørydding og fyring i peiser for å holde varmen. Men når huset er varmet opp og alt er ryddet samtidig som vinteren viser seg fra sin vakreste side er det verdt alt slit. En ski dag som denne er den beste belønning for slitet!

Etter skituren fyrte vi i bål fat og koste oss ute med after ski bad. Jeg har jo badekar ute året rundt og det fyller jeg lett med hageslangen rett fra husveggen der jeg har montert varmt og kaldtvann. Badevannet holder faktisk seg varmt ca 45 minutter selv om det er mange minusgrader ute.

Ut på kvelden fikk vi besøk av Sturla som kom på middag. Gården er på sitt beste når det er folk på besøk som sprer masse hygge og latter. Eneste problemet er at vi aldri kommer oss i seng i saklig tid. Men hva gjør nå det når man kan sove lenge dagen etter.

På søndagskveld var det på tide å pakke baggen igjen for mandag morgen reiste Tootsie og jeg til Lofoten. Nå venter en uke med jobb på Solsiden Brygge. De nye rorbuene er ferdig bygget og i løpet av noen dager skal alt av interiør på plass. Jeg lover å dele med deg litt fra prosessen og ikke minst det ferdige resultatet, det har jeg gledet meg til lenge!

Ønsker deg en fin tirsdag =)

Klem

Annette

1 Comment

  1. Idyllisk sted du bor på 🙂 Flotte bilder, herlig vinterstemning på en vakker solrik dag 🙂 Gleder meg til oppdateringer fra Solsiden brygge og prosjektet ditt der, det kommer til å bli awsome 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *