Monteringsdager i Lofoten

Mandag var Tootsie og jeg tilbake på Solsiden Brygge i nydelige Lofoten. Jeg har lenge hatt lyst å reise hit om vinteren for å oppleve stedet dekket av snø og et sveip av nordlys over nattehimmelen. Det var helt klart et snødekket Lofoten som ventet oss, noen dager tidligere hadde det kommet 1 meter snø på 2 dager. Når vi landet sto ting litt på hodet ennå og flere områder var isolert. Men på Ballstad der Solsiden Brygge ligger var veiene åpne igjen og alt tilbake i normalen.

Jeg er ikke her på ferie men på monteringsuke for å ferdigstille mitt siste design prosjekt på hotellet. Det er 2 nyoppførte rorbuer som skal innreder og fotograferes. Det har vært et spennende prosjekt å ta del i, buene er polet opp og bygget ut over vannet, det er første gangen jeg har hatt å gjøre med noe slikt på et prosjekt. Alle interiørvarer har kommet på plass fra Danmark og butikker i Oslo og ligger på lager i esker. I løpet av 2 dager skal alt være pakket ut og montert. Bare se her hvor mye ting vi hadde å pakke ut. Jeg har fylt sånn nesten 150 puter som nå er klare til å bli fordelt på flere rom på anlegget.

Teppene jeg kjøpte i Marrakech i forrige uke ligger på frys rundt alle rekkverk på byggen. De antikke teppene er fantastiske og gir soverommene en helt unik stemning. Tenk at i nesten 100 år har de varmet Berbere i Atlasfjellene og i Sahara, nå fremover gjester som besøker Solsiden. Ler mer om teppe innkjøpet her.

Bord og stoler skal skrus sammen og bæres på plass. Vi har super gode senger fra Jensen og de skal også på plass i alle nye soverom. De 2 rorbuene består av 2 soverom (i den ene er det 3, en suite med eget bad), kjøkken og stue og bad. Se litt fra bygge møte vi hadde her i november her.

Etter flere dager med montering kjenner vi alle på at vi har vært i full aktivitet på jobb 24/7. Reidar og Tom som eier hotellet har vært her sammen med meg og tatt seg av alle de tyngste arbeidsoppgavene, da er det ikke rart at vi føler for en liten pust i bakken etter alt dette.

Etter jobb om kvelden koser vi oss med god mat og samtaler om alle fremtids visjoner vi har for dette magiske stedet. Det er ingen tvil om at Solsiden Brygge er et unikt sted som kommer til å bli lagt merke til fremover.

Jeg har tatt massevis av bilder av det ferdige resultatet i dag som jeg deler her på bloggen snart. Men nå tar jeg meg en liten pust i bakken et par dager etter jobb døgnet rundt. Men jeg har lyst å si at det ikke er vanskelig å bli inspirert til å yte litt ekstra på jobben når denne vakre naturen omringer meg. Lofoten er et rekreasjons sted og denne naturen lader opp batteriene automatisk.

Har du ikke vært i Lofoten bør du vurdere å besøke denne perlen. Logg av og nyt naturen i ferien på en sjarmerende liten brygge midt i et av verdens vakreste øyriker i fiskeværet på Ballstad hos Solsiden Brygge.

Nyt helgen, Klem Annette

2 Comments

  1. Hvorfor hentes det arbeidskraft fra Oslo? Finnes det ikke massevis av dyktige folk i landsdelen?

    1. Hei Synne =) , referer du til meg i forhold til din mening? Jeg er nok involvert siden jeg har jobbet lenge med dette prosjektet, føler meg egentlig litt som jeg er fra Lofoten eller et sted i Nord Norge siden jeg egentlig er Finsk. Det at jeg bor sørpå beskriver ikke mye i forhold til hvem jeg er, og Oslo har ikke hvert min hjemby på mage år heller. Jeg digger Lofoten og er heldig som får muligheten å besøke stedet ofte! =) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *