Kreativt og unikt lampedesign

Da var det helg igjen, herlig!

Jeg lovet dere på som følger meg på Instagram å dele mer av lampedesignet til Heimar så det er min PRI 1 nå som jeg endelig har litt fri fra andre produksjoner.

Når jeg besøkte Pål i Sandefjord forrige helg tok jeg turen innom jentene som står bak dette fantastiske prosjektet. Jeg elsker å besøke ildsjeler som står på og skaper noe unikt. Og det gjør virkelig Mariann og Heidi! Besøk dere Facebook side her.

De har skapt et naturnært design av reinsdyrhorn. Hornene til reinsdyrene blir forvandlet til aldeles nydelige røffe lamper som passer perfekt inn i våre natur inspirerte interiører både hjemme og på hytta. Alt er håndlaget! Og hornene får de fra jaktlag som de har faste avtaler med.

Jeg blir umiddelbart fasinert over entusiasmen denne designer duoen har. Det stråler av damene som forteller meg om alt de har vært med på i design og ide prosessen.

Det står respekt av at de selv preparerer og behandler materialet. Reinsdyrhorn kommer naturlig med masse pels, dette må skrapes og behandles slik at hornene er einet for interiør bruk.

Når jeg kom til stedet der de skaper alt var det første som møtte meg en hel gårdsplass med reinsdyrhorn som lå til lufting. Se så visuelt vakkert det er!

Etter mange år med foto og styling på hytter må jeg helt ærlig innrømme at jeg vektlegger kvalitet i interiøret vi bruker. Flere steder har jeg blitt introdusert til hornlamper som ser fine ut ved førts øyenkast men så viser det seg bare å være plastikk. Det funker ikke for meg. Heimar er et unikt produkt håndlaget og av det ekte materiale. Jeg ser forskjellen på slikt med en gang. Heimar leverer kvalitet som er laget med kjærlighet.

Men det er ikke bare lamper designerne selger.

Heidi er en veldig flink fotograf og tar aldeles magiske bilder, bare sjekk her hennes Instagram. Hun har fotografert de vakre reinsdyrene i sitt naturlige miljø og dette har resultert i fantastiske bilder som de selger i storformat.

Hvis du ble nysgjerrig på det Mariann og Heidi skaper anbefaler jeg deg og ta kontakt. Jeg gleder meg allerede til å ha med de fantastisk flotte produktene neste gang jeg skal på hytta. Nå er det på tide å erstatte den Indiske taklampen med ekte norsk design rett fra fjellheimen. Gleder meg til å vise dere resultatet senere i vår!

Ha en fin fin søndag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *